ERZURUMLU İŞ İNSANI SURURİ AKGÜN 650 DEPREMZEDENİN EVİNİ TESLİM ETTİ!

Kilis’in yeniden inşasında sorumluluk alan Erzurumlu Firma Akgün İnşaat Göğsümüzü Kabarttı

ERZURUMLU İŞ İNSANI SURURİ AKGÜN 650 DEPREMZEDENİN EVİNİ TESLİM ETTİ!

 

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremin etkilediği 11 ilde yeniden inşaat edilecek konutlar için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihale edilen 650 Konutluk ihaleyi üstlenen AKGÜN İNŞAAT geçtiğimiz günlerde Depremzedeleri evlerine kavuşturdu.

Bugüne kadar ülkemizin dört bir yanında yaptığı güvenilir inşaatlarla adından söz ettiren Erzurum’un önde gelen firması Akgün İnşaat Kilis’in yeniden inşasında son derece zor şartlar olmasına rağmen sorumluluktan kaçmayarak, aldığı sorumluluğu kusursuz yerine getirdi.

83 bin metrekare alan üzerine yapılan ve 31 bloktan oluşan 650 dairelik konut, 2+1 ve 3+1 daireler şeklinde konumlandırıldı. Dairelerin yanı sıra 4 ticarethane ve 1 cami bulunan proje alanına 40'ı engelliler için toplam 506 araçlık açık otoparkın da konumlandıran AKGÜN İNŞAAT hatırlayacak olursak 31 Mart tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da teşrifleriyle ilk kazmayı vurmuştu. 300 gün içerisinde bitirilerek hak sahiplerine teslim edilmesi gereken projeyi AKGÜN İNŞAAT yine söz verdiği gibi gününden önce hak sahiplerine teslim etti.

AKGÜN İNŞAAT TÜRKİYE GENELİNDE YAPMIŞ OLDUĞU BAŞARILI İŞLERİYLE ERZURUMLULARIN GÖĞSÜNÜ KBARTIYOR!

Yapımı tamamlanarak 650 hak sahibine evlerini teslim eden AKGÜN İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Akgün, Bin 99 konuttan oluşan projenin devamında da sona yaklaşıldığını söyledi.  

650 depremzede hak sahibini evlerine kavuşturan Şehrimizin önde gelen, itibarlı ve saygın firmaları arasında yer alan Akgün İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Akgün, projenin devamında inşası devam eden Bin 99 konutluk projenin de sonuna gelindiğini ve önümüzdeki günlerde hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. “Geçtiğimiz günlerde 83 bin metrekare alan üzerine yapılan ve 31 bloktan oluşan 650 dairelik konut, 2+1 ve 3+1 daireleri hak sahiplerine teslim ettik. Deprem konutlarının hak sahibi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Dairelerin yanı sıra 4 ticarethane ve 1 cami bulunan proje alanına 40'ı engelliler için toplam 506 araçlık açık otoparkın da teslimatını yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Projenin devamında Bin 99 konutun da yapım aşamasında sona doğru yaklaşıyoruz. Her bir vatandaşımız sağlam, güvenli, iklim dostu yuvasına kavuşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız." diye konuştu.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı