Erzurum`da Mhp'nin adayları coşkuyla karşılanıyor

MHP Erzurum Milletvekili adaylarının ilçe ziyaretleri tam gaz devam ediyor. MHP'li adaylar, Erzurum'un Narman ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılandılar.

Erzurum`da Mhp

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Milletvekili adaylarının ilçe ziyaretleri tam gaz devam ediyor. MHP'li adaylar, Erzurum'un Narman ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılandılar. Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçedeki sivil toplum örgütlerini de tek tek ziyaret eden adaylar Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan, ilçede adeta MHP rüzgarı estirdiler.
MHP Erzurum Milletvekili adayları Kamil Aydın, Zekai Kaya ve Gökhan Arslan, seçim çalışmalarını bugün Narman'da sürdürdü. Partisinin ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde çalmadık kapı bırakmayan adaylar, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapmakla kalmayıp, AKP hükümetini ise, topa tuttular.
MHP Milletvekili adayı Kamil Aydın, Narman'daki MYO öğrencilerinin barınma sorunu yaşadıkları yönündeki yakınmalar üzerine; Kendilerine saray yaptıranlar, 199 yılından beri bu ilçede yüksek öğrenim hizmeti veren Narman Meslek Yüksekokulu'na bir öğrenci yurdu yaptırmaktan aciz kalmış” diye konuştu.
: "ERZURUM'U BORÇ BATAKLIĞINA SOKTULAR"
MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum'un bankalara milyarlarca lira kredi borcu var” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü Erzurum'la ilgili olarak önemli tespitlerde bulundu. Erzurum'da kamu ve özel bankalardan kullanılan kredi miktarının her geçen yıl ve ay biraz daha artış gösterdiğine dikkat çekti. Kamil Aydın, Erzurum'un kadirşinas insanı, maalesef kredi borcu batağında yüzüyor. Şehirde kişi başına düşen kredi borcu miktarı geçtiğimiz ay itibariyle 7 bin liraya yükseldi” diye konuştu.
Erzurum'da sadece esnafın ve tüccar kesiminin değil, işçinin, memurun ve emeklinin de borç girdabına düştüğünü vurgulayan Kamil Aydın, şehrin genel ekonomik durumunu banka kredi verilerinin zaten ortaya koyduğunu dile getirdi. Erzurum'da Şubat ayı ölçeğinde kullanılan kamu ve özel banka kredilerinin toplamının neredeyse 5,5 milyar liraya ulaştığının altını çizen Aydın, Bu rakam Erzurum nüfusuna bölündüğü zaman kişi başına düşen kredi borcu miktarı 7 bin lirayı buluyor. Bu rakamlar, Erzurum insanının içinde bulunduğu durumu fazlasıyla özetliyor” diye konuştu.
  BUYURSUN, BUNUNLA DA ÖVÜNSÜNLER”
AKP hükümeti mensuplarının bir zamanlar yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımların artışıyla övündüklerini hatırlatan Prof. Dr. Kamil Aydın, Bunlar Erzurum'da devlet yardımı alan ailelerin sayısındaki artıştan hicap duyacak yerde, yapılan yardımları övünç ve kıvanç duyarak anlatırlardı. Buyursunlar şimdi de, bankalara gırtlağına kadar borçlanan Erzurum'un içler acısı haliyle övünsünler. Ama tabi önce bu kredilerin geri ödeme oranlarına bakmayı ve Erzurum'da sayıları giderek artan icra dairelerini gözden geçirmeyi unutmasınlar” ifadelerini kullandı.
Bu gidişat devam ettikçe, Erzurum'un ve Erzurum insanının giderek borç batağına saplanacağını ileri süren MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Bu saatten sonra Erzurum insanına düşen en büyük sorumluluk, bu içler acısı tablonun hesabını bu hükümetten sormaktır. Milletimizi bu müşkül durumdan kurtarmak ve refah seviyesini artırmaksa, MHP kadroları olarak bizim boynumuza borçtur” diye konuştu.
  AKP'NİN NARMAN'DAN HABERİ BİLE YOK”
Üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşadığı Narman'da, ilçe esnafının da, köylünün de sosyal ve ekonomik bunalım içerisinde olduğunu vurgulayan Aydın, Narman'ın olup biten her şeyden ve bu hükümetin her türlü marifetinden haberi var da, bu hükümetin Narman'dan haberi yok. İlçe resmen kan ağlıyor” dedi.
MHP'li adaylar, Narman ilçe merkezindeki Salı Pazarı'nı gezmeyi de ihmal etmedi. Vatandaşlarla sohbet eden MHP'li adaylar, sadece Narman'ın değil, Erzurum'un, bölgenin ve ülkenin kurtuluşuna giden yolun AKP hükümetinin bertaraf edilmesinden geçtiğini ifade ettiler.
ERTÜRK ÇİMEN: "ERZURUM MHP İLE BİRLİKTE YÜRÜYOR"
MHP Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent'te esnaf ziyaretine çıktı, vatandaşlarla sohbet etti, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı.
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP'li Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent'te temaslarda bulundu. Dadaşkent esnafıyla bir araya gelen, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden MHP'li adaylar, büyük ilgi gördüler.
MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, 7 Haziran seçimlerinin önceki seçimlere hiç benzemeyeceğinin altını çizerek, Bu seçim Türkiye açısından bir milat olacak. Çünkü bu seçimle AKP hükümetinden hesap sorulacak” dedi.
Türkiye'nin son 10 yıldır bir bilinmeze doğru sürüklendiğini, bölgeler arasındaki gelişmişlik farkının giderek açıldığını, hatta ve hatta ülkenin milli birlik ve beraberliğinin bile yara aldığını ileri süren Ertürk Çimen, Bu hükümet sanmasın ki bu yaptıkları yanlarına kalacak. Bu anlayışa Erzurum adına, bölge adına, ülke ve millet adına hesabı MHP kadroları soracak” diye konuştu.
ERZURUM MHP İLE BİRLİKTE YÜRÜYOR
Dadaşkent sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ve kapısını çaldıkları her işyerinde kucaklanarak karşılanan MHP'li adaylar, gördükleri ilgiden hayli memnun kaldılar. Dadaşkent'in de, Erzurum'un diğer tüm yerleşim merkezleri gibi 7 Haziran kararını verdiğinin altını çizen Ertürk Çimen, Bu seçim öncesinde esen rüzgâr, diğerlerine hiç benzemiyor. Çünkü bu rüzgar AKP'nin bitişini haber veriyor. Bu rüzgâr, yıllardır sabrı ve tahammül sınırları zorlanan Erzurum halkının gardını aldığını gösteriyor. Bu rüzgâr, Dadaşkent'i ile, Ilıca'sı, Pasinler'i, Tortum'u, Uzundere'si ile, kısaca tüm ilçeleriyle Erzurum'un MHP ile yürüdüğünü gösteriyor. O halde yürüyüşümüz kutlu ve bereketli olsun inşallah” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı