ERZURUM'DAKİ BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda Erzurum’daki İlçe Belediye Başkanlarına Ayrı Ayrı Teşekkür Mesajı Gönderdi

ERZURUM

 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda Erzurum’daki ilçe belediyelerine teşekkür mesajı gönderdi. Genel Kurul’da söz alan Milletvekili Aydemir, COVID-19’la mücadele sürecine dikkat çekerek, yerel yönetimlerin ortaya sıra dışı bir performans koyduklarının altını çizdi. İbrahim Aydemir, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Şu ortamdaki en efsunkâr ve en etkileyici kavramlar dayanışma ve duyarlılıktır. Sen ve ben özneleri lügatten çıkartılmıştır. İnsanlığın sıhhati açısından müşterek hareket olmazsa olmazımızdır. Buna uygun davrananlar baş tacımızdır. Bu manada Erzurum Büyükşehir, Yakutiye, Palandöken belediyelerimize minnettarız. Hane hane temizlik yapılıyor, kenar-köşe mikroplardan arındırılıyor. Hakikaten hassasiyetleriyle göz dolduruyorlar. Ak yürekli yerel yönetimler ve diğer birimlerle birlikte hepsine şükran duyuyoruz, minnet duygularımızı ifade ediyoruz” 

BÜTÜN İLÇELERE TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, TBMM Genel Kurulu’ndaki konuşmasında Erzurum’un tüm ilçelerinin isimlerini sayarak, belediyelerine hususi teşekkür mesajı gönderdi. Konuşmasında Mamak Belediyesi’ne de yer veren Aydemir, “Tüm belediyelerimiz icra ettikleri özgün dezenfekte çalışmaları için teşekkür ediyoruz” kaydını düştü.

Milletvekili Aydemir ayrıca, Oltu ve Olur’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü de unutmadı. Yayımladığı mesajla Oltu ve Olur’un bu görkemli günlerini kutlayan İbrahim Aydemir, her iki ilçenin de, Yusuf yüzlü ve Yunus gönüllü Dadaşların adresi olduğunun altını çizdi. 

İLÇELERE ÖZEL KURTULUŞ KUTLAMASI

Aydemir, Erzurum’un Olur ilçesine gönderdiği mesajında şu ifadelere yer verdi: “Olur ilçemiz Yunus gönüllü Dadaşların adresidir. Erzurum’un gülen yüzü, güler yüzüdür. Olur, yaradılanı yaradandan ötürü sevenlerin, hoşgörü erbabı, kemalli insanların ilçesidir”

Aydemir, Oltu’nun kurtuluşu için de şunları kaydetti: “25 Mart 1918 güzel ilçemiz Oltu için görkem günüdür. Bu tarihte aleme “Aleme nizam vereceğiz” haykırışında bulunmuştur. Kutlu olsun”


Anahtar Kelimeler: ERZURUM' BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli