ERZURUM´DA CUMHURBAŞKANINI NEDEN DİNLEMEDİLER?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Paralel İhanet şebekesi ile onca savaşmasına rağmen, Erzurum´da bu karşılık bulmadı.

ERZURUM´DA CUMHURBAŞKANINI NEDEN DİNLEMEDİLER?

 

 

ERZURUMHABER25-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Paralel İhanet şebekesi ile onca savaşmasına rağmen, Erzurum´da bu karşılık bulmadı.
 
15 Temmuz öncesi Resmi kurumlar, STK´lar, Üniversite Camiası, Eğitimciler başta olmak üzere resmi ve sivil teşekküllerin FETÖ´ye neden net tavır koymadıkları sorgulanıyor.

Paralel ihanet şebekesi çok önemli taktiklerle 15 Temmuz öncesi adeta Erzurum´u esir aldı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Efkan Ala´nın, onca çırpınmasına rağmen Paralel hainlerin şehrin her zerresinde faal oldukları biliniyordu. 

Hatta pek çok FETÖ mensubunun yan cemaatlere sığınarak faaliyetlerini gerçekleştirdiğini Haber 25 Gazetesi, Anadolu Haber Gazetesi ve Haftaya Bakış Programında defalarca dile getirmemize rağmen hiçbir resmi kurumun harekete geçmemesi şimdi daha iyi anlaşılıyor.

PARALEL´in şerrinden korkan siyasi partiler, makam ve mevki peşinde koşan pek çok zavallı dernekler, STK lar ve resmi kurumlar, Cumhurbaşkanımızın hassasiyetini dinlemeyerek, Devlet hiyerarşisini sekteye uğratmaları nedeniyle sert eleştiri alıyorlar.

15 Temmuz öncesi kamuoyu karşısına çıkarak PARALEL yapıyı açık açık telin etmekten korkan pek çok kişi yada kuruluşun, 15 Temmuz sonrası ibrenin terse dönmesi akabinde adeta ?DARBE KARŞITI? gözükmeye çalışmaları anlamsız bulunuyor.

Cumhurbaşkanı her yerde FETÖ yapılanmasının Milli Güvenlik Sorunu olduğunu ve tehlikelerinin her geçen gün arttığını dile getirmesine rağmen sessiz kalıp bekleme moduna giren Erzurum´daki pek çok siyasi, dernek ve STK´nın, istifa ederek sosyal hayattan çekilmeleri bekleniyor.

Erzurum´da Paralel yapı ile yıllardır mücadele eden Haber 25 Gazetesi, Anadolu Haber Gazetesi ve Erzurum´un en çok takip edilen Yorum Programı Haftaya Bakış´a ?FETÖ? den korkarak yaklaşmayan pek çok etkili ve yetkili kurum kuruluş ve isimlerin, 15 Temmuz öncesi ne yaptıkları merak ediliyor.

Gazetemiz kamuoyu adına soruyor;

--15 Temmuz öncesi PARALEL hain yapılanmasına karşı bir açıklama yaparak onlara net tavır koyamayan dernekler kimler?

--FETÖ yapılanmasından korkarak, onlara ses çıkarmayan STK´lar hangisi?

--15 Temmuz öncesi herhangi bir SİVİL TOPLUM yöneticisinin FETÖ aleyhine açık ve net bir açıklaması mevcut mudur?

--Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın onca haklı çırpınışını dikkate almayan resmi kurum yöneticileri bunun bedelini ödeyecekler mi?

--PARALEL hainler ile REKTÖRLÜK seçimleri sürecinde oy uğruna bir anlaşma yapıldı mı?

--15 Temmuz öncesi devletteki kadrolaşmalarda PARALEL isimlere yerel siyasilerden referans olundu mu?

--15 TEMMUZ öncesi ve daha nice öncesi Haber 25 Gazetesi, Anadolu Haber Gazetesi ve Haftaya Bakış programı´nın FETÖ´ye net tavır koymasından kimler rahatsız oldu?

--Haber 25 Gazetesi, Anadolu Haber Gazetesi ve Haftaya Bakış programı´nın ileriyi görüp FETÖ yapılanmasını deşifre etmesine rağmen, neden resmi kurumlar bu konuda sessiz kaldılar?

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli