Erzurum´da Artık Sorunlar ortak akıl ile çözülüyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayan kentin Başkan Mehmet Sekmen ile birlikte adeta zirveye koştuğunu kaydetti.

Erzurum´da Artık Sorunlar ortak akıl ile çözülüyor

 

 

ERZURUMHABER25-Grup Başkan Vekili Doğan, Tortum Ziyaretli Mahallesi Derneği tarafından bu yıl 10´uncusu düzenlenen ?Ziyaretli Köyü Geleneksel Birlik ve Beraberlik Buluşması? adlı etkinliğe katıldı. Doğan, burada yaptığı konuşmada, ?AK Parti iktidarlarıyla hizmet artık vatandaşımızın ayağına geliyor. AK Parti iktidarıyla artık halkımız, muhtarlarımız köyüne, mahallesine hizmet getirmek için önceki gibi aylarca kapı kapı dolaşmıyor.  Bir muhtarımız, ?Önceden halk beni seviyordu, şimdi halk bizi eskisi gibi sevmiyor´ diye bize dert yanıyor. ?Niye?´ diye sorduğumuzda, ?Diyorlar ki; önceden sen hizmet getirmek için giderdin o kapıyı aşındırırdın, bu kapıyı aşındırırdın, defalarca o kuruma giderdin, bu kuruma giderdin, şimdi ise bir yere gitmiyorsun. Artık hizmet ayağımıza geliyor, bir yere gitmemize gerek kalmıyor ki. Hükümetimizden Allah razı olsun hizmeti ayağımıza getiriyor´ diyor. Hakikaten de öyle? Hizmet artık vatandaşımızın ayağına kadar gidiyor. Erzurum Başkanımız Mehmet Sekmen ile birlikte zirveye koşuyor? dedi.
 
?ERZURUM LAYIK OLDUĞU KONUMA ULAŞACAK?
Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Doğan, sorunların el birliğiyle çözüldüğünü vurguladı. Doğan, şöyle devam etti: ?Allah´ın izniyle, eksiklikleri tamamlıyoruz, sıkıntılarımızı bir bir aşıyoruz. El ele, gönül gönüle vererek Erzurum´u, ilçelerimizi ve mahallelerimizi hep beraber kalkındıracağız, geliştireceğiz, layık olduğu seviyeye yükselteceğiz. Bütün sıkıntıları beraber gidereceğiz. AK Parti Teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız, muhtarlarımızla beraber mahallelerimizin öncelikli sorunlarını değerlendiriyoruz. Büyükşehir Belediyemize gelerek ilgili daire başkanlarımız ve kurum yöneticilerimizle toplantı yaparak bu sorunları bir plan, program dâhilinde çözüme kavuşturuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen de kurum yöneticileriyle beraber her ilçede muhtarlarla toplantılar yaparak, mahallelerin sorunlarını bizzat muhtarlardan dinliyor, orada ilgili kurum yöneticileriyle değerlendirme yaparak anında çözüm üretiyor ve kurum yöneticilerine gerekli talimatları veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve ekibinin bu azim ve gayretiyle inşallah köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim birimlerimizin sıkıntılarının büyük çoğunluğunu birkaç yıl içerisinde gidereceğiz. Köylerde yaşayan hemşerilerimizi hep beraber yol, su, kanalizasyon ve diğer sorunları çözülmüş huzur içerisinde bir köy yaşantısına kavuşturacağız inşallah. Sizlerin duası ve destekleriyle bu hizmetleri hep birlikte yapacağız.? Tortum Ziyaretli Mahallesi Derneği yöneticileri ve mahalle sakinleri de, ?Mahallemize ve ilçemize yaptığı hizmetlerden ve verdiği destekten dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve ekibine teşekkür ediyoruz? dedi. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli