ERZURUM´A HAYIRLI OLSUN

DÜZGÜN MARKET 13. ŞUBESİNİ HİLALKENT´TE AÇTI

ERZURUM´A HAYIRLI OLSUN

Düzgün marketler Grubu yatırımlarına devam ediyor. Şehrin dört bir tarafında açtığı marketlerle hizmetlerini sürdüren grup, son yatırımını Hilalkent semtine yaptı. Yeni konseptiyle göz kamaştıran market gıdanın yanı sıra giyime yönelikte hizmet verecek. Düzgün Hilalkent Şubesi çocuk alanları ve kafeteryalarıyla da müşterilerine rahat bir alışveriş imkanı sunacak.

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Düzgün marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, ESOB Başkanı Rasim Fırat, ETB Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

Erzurum´a yeni bir yatım yapmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirten Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Hilalkent´in değişen ve galişen bir bölge olduğunu belirterek, ?Belediye Başkanlarımız buralara önemli yatırımlar yapıyor. Bizimde bunda bir katkımız olsun istedik. Burada ki yaşamı hareketlendirmek için en büyük marketlerimizden birini buraya açtık. Yakında Hilalkent´in daha da çok hareketleneceğini düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun?dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise Erzurum´un önemli bir değişim geçirdiğini belirtti. Sanayi ve Hilalkent´i topyekün bir kalkınma hamlesi içerisine aldıklarını ifade eden Sekmen, ?Erzurum Türkiye´nin en önemli illeri arasında. Bunu daha da ileriye götürmek için çalışıyoruz. Yatırım yapan herkese minnettarım?diye konuştu.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ise, Hilalkent´i cazibe merkezi haline getirebilmek için çalıştıklarını belirterek, Düzgün Marketler Grubu yöneticilerine bu yatırımdan dolayı teşekkür etti.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Düzgün marketler Grubu´nun müşterileri arasında bağımlılık yarattığını belirterek, ?Mükemmel hizmet veren bir ekip var. Bu Hilalkent´te de devam edecektir. Buna inanıyorum?şeklinde konuştu.

Davetliler dualarla açılan markette doyasıya alışveriş yapma imkanı buldular.


Anahtar Kelimeler: ERZURUM HAYIRLI OLSUN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false