Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Fatih Şara ‘dan örnek bir ziyaret

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş Artık Erzurum Şenkayalılar Derneğinin Bir Üyesi

Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Fatih Şara ‘dan örnek bir ziyaret

 

Göreve geldiği günden beri Şenkayalı hemşerilerinin arasında birlik ve beraberliği sağlayıcı önemli işlere imza atan Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Fatih Şara, Dernekçiliğe farklı bir bakış açısı ve vizyon katmak adına geçtiğimiz günlerde Türkiye'de bir ilk olan Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlıklarını hayata geçirerek adından söz ettirmişti.

Şenkayalılar Derneği Başkanı Fatih Şara bugün de örnek gösterilecek çok önemli bir ziyarete imza attı.

Geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığına seçilen Şenkayalı Serhat Can Eş'i yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında ziyaret eden Fatih Şara, Serhat Can Eş'i Dernek üyeliğine kaydetti.

 

 

Gerek siyasi hayatında gerekse esnaflığıyla şehrimizde tanınan ve bilinen Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Fatih Şara, bilindiği gibi AK Parti Erzurum İl Başkan yardımcılığı görevini de yürütmektedir. İktidar Partisi olan AK Parti'nin Erzurum İl yönetiminde görev alan Fatih Şara'nın hemşerisi Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'i makamında hayırlı olsun ziyaretine gitmesi Şenkayalı hemşerileri tarafından da sevinçle karşılandı. 

Başkan Şara Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'i ziyaretinde yaptığı konuşmasında; Her bireyin bir siyasi görüşü vardır. Biz Şenkayalılar, saygılı siyasetten yanayız. Derneğimizde siyaset yapmak kesinlikle yasaktır. Birbirinden farklı görüşleri barındıran, Okur yazar oranı yüksek Entellektüel ilçemiz insanı bugüne kadar  hep saygı çerçevesi içerisinde yaşamıştır. Herkes bilir ki, Erzurum Şenkayalılar Derneği Vatanına, Bayrağına ve Milletine ihanet içerisinde olan kişiler hariç herkese kapılarını ardına kadar açmıştır. Erzurum Şenkayalılar Derneği olarak; Amacımız Erzurum'da yaşayan Şenkayalı hemşerilerimizi birlik ve beraberlik içerisinde tutmak, üye sayımızı artırmak ve Şenkaya Lobimizi güçlendirmek, kaybolan değerlerimize sahip çıkmak ve İlçemizin adını daha ileri seviyelere taşımaktır. Bu vesileyle bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar ve dularını eksik etmesinler. İlerleyen günlerde Ekibimiz, Belediyemiz ve kaymakamlığımızla koordineli olarak Türkiye’deki bütün sivil toplum örgütlerimizle beraber ilçemize yakışır faaliyet ve projelere imza atacağız inşallah dedi.

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can ise; Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Fatih Şara ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanlığına yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi.

Gerçekleştirmiş olduğunuz bu nazik ziyaret için öncelikle teşekkür etmek isterim. Bizlerde CHP Erzurum İl Başkanlığı olarak önümüzdeki günlerde Derneğimize iadeyi ziyarette bulunmak isteriz. Şenkaya benim doğup büyüdüğüm ilçemdir. Halen Babam, Annem ve aile afradım Şenkaya İlçemizde yaşamlarını sürdürmektedirler. İlçe de ve bölge de uzun yıllar Öğretmenlik yapmış olan Babamın her zaman geleceğimizin Teminatı olarak gördüğü öğrencileriyle aynı topraklarda yaşamasının mutluluğunu her gözlerine baktığımda görebiliyorum. Bugün kü Erzurum Şenkayalılar Derneği Başkanı Fatih Şara ve beraberindeki hemşerilerimin şahsıma göstermiş oldukları bu önemli ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum. Geç kalmış olduğuma inandığım Erzurum Şenkayalılar Derneği üyeliğimin de bugün itibariyle başlatılmasında öncülük eden değerli hemşerilerime bir kez daha teşekkürü borç bilirim. Şenkaya İlçemizin Gelişmesinde ve Kalkınmasında her hemşerim kadar bende taşın altına elimi değil. Gövdemi koymaya hazırım dedi.  

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı