Erzurum Şehrül-Emini Mehmet Sekmen’e, şehrin 8 kapısının anahtarı da teslim edildi

AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu VE MHP Erzurum İl Başkan Yardımcısı Cihan Aksakal, Erzurum’un etrafını çevreleyen yedi kapının sembolik anahtarlarını Mehmet Sekmen'e hediye ettiler.

Erzurum Şehrül-Emini Mehmet Sekmen’e, şehrin 8 kapısının anahtarı da teslim edildi

 

İl binası önünde yapılan konuşmaların ardından şehrin sembolik anahtarlarını Cumhur İttifakı il temsilcileri olarak Sekmen’e takdim edildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen: “Eser siyasetimiz devam edecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Başkan Mehmet Sekmen, kente gelişinde partililer coşkuyla karşıladı.

Kendisine gösterilen sevgi gösterisi ve coşkuya teşekkür eden Başkan Sekmen, Erzurum’a hizmet etmenin onurunu her daim yüreğinde hissettiğini belirterek “Erzurum’da 10 yılda devasa yatırımlarımızı hayata geçirdik. Yeni dönemimizde de zirve yatırımlarımızı, mega projelerimizi, yarım kalan eserlerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Dün olduğu gibi bugün de sıkmadık el ve adım atmadığımız mahalle bırakmayacağız” dedi.

Havaalanından kalabalık tarafından karşılanan Başkan Sekmen, kısa bir şehir turu yaptıktan sonra AK Parti İl Başkanlığı önündeki programa katıldı.

Buradaki programda Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Fatma Öncü, Selami Altınok, Mehmet Emin Öz ve Abdürrahim Fırat, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ile MHP İl Başkan Yardımcısı Cihan Aksakal birer kısa konuşma yaptı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Sekmen, 31 Mart seçimleriyle yeni bir demokrasi destanı daha yazacaklarını belirterek, “Cenab-ı Allah tekrar bize bu görevi nasip etti.

Ne kadar hamd etsek, ne kadar şükretsek azdır. Sizlerin desteği ile güzel bir sonuç alacağız. Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile aziz şehrimizi eser yatırımlarımızla kalkındırmaya ve tarih kentini nakış nakış işlemeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız ve kararlıyız. Bize güvenenleri ve destek verenleri asla utandırmayacağız.

Cenab-ı Allah tekrar bize bu görevi nasip etti. Eser siyasetine devam edeceğiz. “diye konuştu. Konuşmalarında ardından Cumhur İttifakı adına AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ile MHP İl Başkan Yardımcısı Cihan Aksakal, Başkan Sekmen’e içinde anahtarlar olan bir tabloyu hediye etti.

Fotoğraflar : Cem Bakırcı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı