Erzurum Kanaat Önderleri Dernek Başkanı İbrahim Özmen'den Onur Sağsöz'e Veryansın! Elinize Geçen 3 Kuruş İçin Şehrinizi Satmayın!

Erzurum Kanaat Önderleri Dernek Başkanı İbrahim Özmen'den Onur Sağsöz'e Veryansın! Elinize Geçen 3 Kuruş İçin Şehrinizi Satmayın!

Erzurum Kanaat Önderleri Dernek Başkanı İbrahim Özmen

 

Erzurum Kanaat Önderleri Dernek Başkanlığı olarak Çalışanın yanında çalışmayanın karşısındayız.

Derneğimizin amaç ve gayesi olan Toplumum sosyal sorunlarını dile getirmek, bu sorunlara çözüm üretilmesinde önayak olup, yapılacak çözümün devamını sağlamaktır.

Dernek kurucuları olarak bizler bu fikirdeyken yaşadığımız Dadaşlar diyarı Erzurum’da yaşayan halk olarak bizlerin sorunları ile candan yürekten mücadele eden kişilere destek, Bu canlara karşı köstek olmaya çalışan kişilere de ders vermek istiyorum.

şehrimizin sorunlarını çözüp, yaşanabilecek en güzel iller arasına getirmeye çalışan, kendi menfaatlerine ters düştüğü için aldığı ücretin hakkını ödeyebilmek gayesi ile Bürokrat kesimine karşı Basın özgürlük zırhına bürünerek asparagas haberlerle Hemşerilerimizi yatırım yapanlara karşı kin ve nefrete beslemelerine zemin hazırlayan  gündemi meşgul eden bazı gazeteciler içinde, Onur Sağsöz’e sözüm.

Evliya Çelebi demiş ya Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı bilir. Çok gezen, çok yer gören, çok şey öğrenir. Çok yaşayan, çok okuyan onun bildiklerini bilmez, bilemez. Onun için sen bilemezsin Sağsöz daha çok gezmelisin.

Erzurum ‘un kuruluş tarihi itibari ile Yerel hizmetler alanında iki Efsane Belediye Başkanı tanıdı bu şehir, birisi Erzurum’un tarihinde ilk ve tek sol partili belediye başkanı olarak 1973-1977 yılları arasında Erzurum’da  CHP’den Belediye başkanlığı görevinde bulunan. Orhan Şerifsoy ve 2014 yılından bu güne kadar  Ak  Parti’ den Belediye Başkanı olan Mehmet Sekmen.

Ben Sağ görüşlüyüm, Muhafazakar bir ailede yetiştim. Belediye Başkanları içinde efsane olan Sol görüşlü olmasına rağmen Gururla Yad ederim Şerifsoyu, sevgiyle de şimdi anlatırım Sekmen’i.

Şehrimizin 2000 yıllardan sonra hızla artan göç olayına,2015 den sonra fren yaparak durma noktasına getiren Belediye Başkanı Sekmen ve beraberinde çalıştığı ekip görevlileri.

Haklısın belki görev yaptığın Haber sitesinin sahiplerinin talep ve isteklerini mecbur yerine getirmeye çalışıp, memleketimizde şimdiye kadar yapılmayan yatırımları yapmasını önlemeye çalışma gayesi içinde dönüp dolanıyorsun.

Yapma Erzurumlu isen eğer, Deden’in Nenen’in Baban’ın Anne’nin hatırına kendi iş imkanlarını artırarak seninle birlikte 3-5 kişiye maaş verenin yayınında değil de, Binlerce kişiye ekmek kapısı açan, Şehrin Türkiye’de Kış Turizmimin en önemli Kayak Merkezlerini inşa eden, Tekstil atölyeleri ile ünlü markaların Memleketimizde üretim yapmalarını sağlayarak ekonomik olarak geliri arttıran,

Kentsel Dönüşüm Projeleri ile şehrin görünümünü Doğu illerinde en popüler hale getirerek DADAŞ kültürünü kaybetmemiş nüfus sayısını artırmayı başaran Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Şehir olarak yanında duralım, Yatırım seferberliğini daha da çoğaltalım.

Elinize geçen 3 kuruş için Şehrinizi satmayın, çünkü ben Kitap değil İnsan okurum.

KAYNAK: trhaberturk.com


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı