Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden Okul ve Camilerde Temizlik, Hijyen ve Tadilat Hamlesi

İlçe belediyelerin temizlik çalışmalarına mahallelerde ekip ve araçlarıyla destek veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bu kez okul ve Camilerde Temizlik, Hijyen ve Tadilat seferberliği başlattı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi

 

İlçe belediyelerin temizlik çalışmalarına mahallelerde ekip ve araçlarıyla destek veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bu kez okul, cami, Kuran Kursları ve ihtiyaç sahibi evlerde temizlik, hijyen ve tadilat seferberliği başlattı.

Tüm yaz boyunca Erzurum'un tüm İlçe, mahalle ve köylerinde ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine dokunuşlar yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri 6 Eylül de açılacak olan Okullarımız içinde tüm ekiplerini seferber etti.

İhtiyaç sıralamasına göre belirlenen okulların tüm tadilat, boya, ilaçlama ve temizlik işlerinin yanı sıra bahçesindeki ağaçlar budanarak pırıl pırıl hale getirildi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetlere bağlı İdari işler Daire Başkanlığınca yürütülen çalışmalar da tamamı Büyükşehir Belediyesine ait personeller tarafından yıl boyunca süreceği bildirildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kendi sorumluluk alanlarının da dışına çıkarak tüm İlçe, mahalle ve köylerde bulunan cadde, sokak, meydan ve bulvarların temizliği için aralıksız çalışırken, hem ilçe belediyelerinin hem de okulların temizlik hizmetlerine de omuz veriyor. Büyükşehir Belediyesi'nin süpürme personeli, yol süpürme aracı, basınçlı yol yıkama ve yüksek basınçlı yol yıkama araçlarıyla mahallelerde sürdürülen temizlik harekatı okullarla devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılına başlayacak olan okullar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin dört koldan yürüttüğü temizlik, hijyen ve tadilat çalışmalarıyla pırıl pırıl hale getiriliyor. Okulların bahçe ve çevresi temizlenirken, ilaçlama ekipleri tarafından okulun içi ve dışı ilaçlanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde Gerek Şehir merkezinde gerekse ilçelerimizde bulunan Kuran Kurslarında da hummalı çalışmalar yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaptıkları çalışmalarla hem kuran kurslarında eğitim alan çocukları, kuran kursu yöneticilerini ve velileri sevindirdi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin bu hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirten vatandaşlarımız, "Uyum süreci kapsamında geçtiğimiz hafta başlatılan Eğitim öğretim yılı için okullara gelen velilerimiz Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu kapsamlı temizlik, hijyen ve tadilat çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Yine başta Erzurum merkez olmak üzere tüm ilçe, mahalle ve köylerimizde bulunan Camilerimizde yapılan temizlik çalışmalarından dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkürlerini ileten vatandaşlarımız, camilerimizde ve kuran kurslarımızda sürekli yapılan hijyen çalışmaları içerisinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinde ibadetlerimizi yaparken ve çocuklarımızın kuran eğitimi alırken bizlere güven veriyor dediler.

Öte yandan şehrimizin dört bir yanında bulunan türbelerimizin de tamir, tadilat, temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri yılın 12 ayında aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı