ERZURUM BİR BABAYİĞİT ARIYOR

Kış Turizmi İçin Hazırlıklar İçinde Olan Corendon Havayolları’na Erzurum'a da Sefer Düzenlemesini Önerecek Birileri Çıkar mı Acaba Diye Düşünmeden Edemiyor İnsan

ERZURUM BİR BABAYİĞİT ARIYOR

 

Pandemi sebebiyle zorlu bir sezon geçiren turizm sektörü, yaralarını sarmak için 2020-2021 kış dönemi hazırlığında.

Tatil havayolu CorendonAirlines’ın Türkiye’ye uçuş sayısı artıyor.

Türkiye, Hollanda ve Malta’da 3 farklı bayraklı havayoluna sahip olan CorendonAirlines, kışa iddialı bir programla girmeye hazırlanıyor.

Almanya başta olmak üzere, Avusturya, İsviçre, Polonya, Hollanda ve Belçika’dan popüler kış tatili destinasyonları Türkiye, İspanya, Mısır, İsrail ve Fas’a uçuşlar düzenleyecek olan CorendonAirlines, uçuş ağına hem yeni destinasyonlar ekledi hem de haftalık uçuş sayılarını artırarak programını genişletti.

+49’un haberine göre, CorendonAirlines, ayrıca kış döneminde Avrupa’dan Türkiye’ye olan ilginin artacağını öngörerek gerek Antalya ve İzmir gibi tatil destinasyonlarına gerekse diğer Anadolu hatlarına direkt seferleri sürdürme kararı aldı.

Son iki senedir Avrupa şehirlerinden Anadolu’ya direkt uçuşlar düzenlemeye başlayan CorendonAirlines, kış aylarında da bu uçuşlara devam edecek. Anadolu hatlarının 12 ay devamlılığı için bu uçuşları hem Almanya’daki 4 base’leri hem de Türkiye’deki uçakları ile desteklediklerini anlatan CorendonAirlines Ticaret Direktörü Mine Aslan, şöyle konuştu:

“Almanya ve Hollanda’da yaşayan vatandaşlarımızın en çok direkt uçmak istediği şehir olan Kayseri’deki base’imizi yaz aylarındaki gibi aynen devam ettiriyoruz. Bu meydana kış boyu Avrupa’dan haftada 11 uçuş gerçekleştireceğiz. İzmir ve Antalya’ya hem turistik hem etnik uçuşlarımızın sayısını arttırırken Trabzon, Ankara, Adana, Diyarbakır, Zonguldak ve Gaziantep uçuşlarımız da yine kış boyu devam edecek. Ayrıca bu yaz başladığımız Brüksel-Eskişehir hattına da yine düzenli uçuyor olacağız.”

Trabzon, Ankara, Adana, Diyarbakır, Zonguldak ve Gaziantep gibi kış turizminde iddialı olmayan şehirlere bile direk uçuş gerçekleştiren CorendonAirlines'a Kış Turizminin merkezi olan Erzurum'a da sefer düzenlemesini önerecek biri ya da birileri çıkar mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan.


Anahtar Kelimeler: ERZURUM BABAYİĞİT ARIYOR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı