ERZURUM KAYGUSUZ´DAN EĞİTİM HAMLESİ BEKLİYOR

Erzurum yeni Müdür Salih Kaygusuz´dan eğitim anlamlı temiz bir sayfa açmasını arzuluyor

ERZURUM  KAYGUSUZ´DAN EĞİTİM HAMLESİ BEKLİYOR
 
 
 
Erzurum halkı, eğitim öğretimde temiz bir sayfa açılmasını bekliyor.
 
Eğitim öğretim anlamlı şehirde donanımlı pek çok insan ve projenin olduğu vurgulanırken, yeni Müdür Salih Kaygusuz´un bu sinerjiyi harekete geçireceğine inanılıyor.

Şehrin pek çok artı yönleri varken, bu artı yönleri yıllardır harekete geçiremeyen yönetim anlayışlarına son verileceği umut edilirken, Salih Kaygusuz´un Erzurumlu olması ve şehrimizdeki özellikle eğitimcilerin sıkıntılarını yakınen bilen birisi olması yeni eğitim öğretim yılında kendisinden beklentileri de artırıyor.

Bunun yanı sıra insiyatif alma becerisinden yoksun pek çok idarecinin eğitim öğretimi berelemesine müsaade edilmemesi isteniyor.

Devlet hiyerarşisi ve işleyişini sekteye uğratan bazı okul idarecileri olduğu ve bunlara uzun zamandır göz yumulması sonucunda, şehirde Milli Eğitimin tartışılır halde olduğu ifade ediliyor.

2018-2019 Eğitim yılınının başlamasıyla, eğitim öğretimi sekteye uğratan İdarecilere Kaygusuz´un geçit vermemesi bekleniyor.

Eğitim anlamlı ortaya bir proje ve ideal koyamayan okulların bilindiği ve bunlar hakkında detaylı bilgilerin ise ŞUBE MÜDÜRLERİ ve MÜDÜR YARDIMCILARINCA bilindiği belirtiliyor.

Bu bağlamda Erurum´da yeni göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz´a büyük görevler düştüğünü dile getiren şehir kamuoyunun tamamı, Milli Eğitim´de biran önce revizyona gidilmesi gerektiği, gidilmediği takdirde eski anlayış ve yönetim şeklinin başarısızlığı devam ettireceğini vurguluyorlar.

Yeni Milli Eğitim Müdürümüz Salih Kaygusuz´un da bu bağlamda şehri iyi tanıması ve eğitim´deki sıkıntıları bilmesinin büyük bir avantaj olduğunu dile getiren şehrimizdeki eğitimciler, Kaygusuz´un göreve gelir gelmez ayağının tozu ile şaibeli okul idarecilerinin açılışlarına özellikle yönlendirildiği ve bu vesileyle Salih Kaygusuz´u berelemeye çalıştıkları vurgulanıyor.

Yine Eğitimcilerin görüşlerine göre Salih Kaygusuz´un İstiklal Marşı ve Milli Duyarlılığı olmayan idarecilere müsaade etmeyeceği görüşleri dile getiriliyor.

Yeni Müdür Salih Kaygusuz´un, kumpaslara, yolsuzluklara, usulsüzlüklere, Milli Eğitim sağlam maslarının şaibe ile değiştirilmesine, kurum kültürünü oluşturamayanlara, Bayrak törenleri ve İstiklal Marşı´nı önemsemeyenlere geçit vermeyeceği biliniyor.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false