ERZURUM ESNAFI BİR BÜTÜNDÜR PARÇALANAMAZ

MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, 23 Temmuz 1919´da Erzurum Kongresinde Alınan "MİLLİ SINIRLAR İÇİNDE VATAN BİR BÜTÜNDÜR. PARÇALANAMAZ." Kararına Benzer Bir Karar Aldı

ERZURUM ESNAFI BİR BÜTÜNDÜR PARÇALANAMAZ

 

 

Bünyesinde barındırdığı irili-ufaklı 200 marka işyeri ve toplamda 3 bin çalışanı ile sadece bölgenin değil, ülkemizin önde gelen alışveriş merkezlerinden birisi olan Erzurum MNG, cadde esnafını da kucaklamaya hazırlanıyor. MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, ?Onlar da bizim gibi, bu şehrin bir parçası. Biri birimizi iyi anlamak ve kucaklamak zorundayız. Yeni dönemde başlatacağımız kampanyalarda cadde esnafını da sanki MNG esnafıymış gibi değerlendirecek, onlara da hediye çeklerimizden dağıtacağız? dedi.

Erzurumdanhaberler.com isimli internet sitesinde yer alan bu haber 23 Temmuz´da 100. Yılını kutlayacağımız Erzurum Kongresinde alınmış bir kararı bize hatırlattı. "Milli sınırlar içinde vatan bir bütündür,parçalanamaz." MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer´in bu sözleri de tıpkı 100 yıl önce 23 Temmuz´da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün Önderliğinde toplanan Erzurum Kongresinde alınan karar gibi kamuoyunda yankı uyandırdı. 

Önümüzdeki aylarda 3´üncü yaşgününü kutlayacak olan MNG AVM, yeni dönemde 24 milyon müşteriyi ağırlama hedefinde olduklarını kaydetti. Erzurum´da aylık olarak yayınlanan İşte Erzurum Gazetesi´ne konuşan Genel Müdür Dr. Aydoğan Süer, ?İstanbul´un en etkin lokasyonunda 9 milyon ziyaretçi için reklam yapılırken, bizim ilk yılımızda 19 milyon ziyaretçiye ulaşmamız, ne büyük bir hedef yakaladığımızın en bariz göstergesidir? diye konuştu. Dr. Süer, yeni dönemle ilgili hedeflerini aynı gazeteye şöyle sıraladı:

KENDİMİ ERZURUMLU GİBİ GÖRÜYORUM

?- Erzurum´da olmaktan, buraya böylesi önemli bir yatırımı yapmış olmaktan mutluyuz. İstanbul´da yaptığımız toplantılarda, Erzurum´u örnek veriyoruz. Adanalı´yım. Erzurum da bana memleketim kadar sıcak ve sempatik geliyor. İnsanımızla bütünleştik. Sokakta ayakkabı boyacılığı yapan kardeşimiz bile beni gördüğünde, ?Aydoğan bey, nasılsın?´ diye soruyor. Dışarıda, lokantada, pastanede karşılaştığım, ama hiç tanımadığım insanlar hal, hatır soruyor, aynı yakınlığı gösteriyor. Tüm bu göstergeler, yapılan yatırıma karşı yöre insanının gösterdiği kadirşinaslıktır. Erzurum´un en anlaşılmaz insanının bile bir berraklığı ve sadeliği var. Biri birimizi sevdik. allah korusun, ülkenin herhangi bir yerinde başıma bir şey gelse, inanıyorum ki, ilk tepkiyi Erzurum insanı gösterir.?

CADDE ESNAFINI GÖZETMEK ZORUNDAYIZ

Yeni dönem hedef ve stratejilerini de açıklayan Dr. Aydoğan Süer, özellikle cadde esnafını da yeni kampanya döneminde gözeteceklerini müjdeledi. ?Biz, cadde esnafını rakip değil, dost olarak görüyoruz? diyen Genel Müdür Süer, konuyla ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı:

?- Mesela biz, geleneksel hale getirdiğimiz alışveriş festivalimizin startını bile şehir merkezinde verdik. Festivale davetli konuklarımızla Taşmağazaları´na gittik, festivali oradan başlattık. Önümüzdeki günlerde yepyeni çalışmalarımız olacak. Cadde esnafının cirosunu küçültmek gibi bir derdimiz hiç olmadı. Onların da kazanmasını, büyümesini istiyoruz. Yeni dönemde, hediye yağmuru başlatacak, bir müşterimize ultra lüks bir daire hediye edeceğiz. Yine o süreçte televizyondan bilgisayar, buzdolabından çamaşır makinesi ve cep telefonuna varıncaya kadar yığınla hediye dağıtacağız. 100 lirayı alışveriş yapan her müşterimiz, bu çekilişe katılabilecek. Aynı imkanı cadde esnafından 100 lira ve üzeri alışveriş yapan müşteriler de elde edecek. Kim bilir belki o daire bizden değil de, cadde esnafından alışveriş yapan bir müşteriye gidecek. Biz, Erzurum´da hareketliliğin çok daha fazla olmasından yanayız. Hareketlilik ne kadar fazla olursa Erzurum ve kent ekonomisi kazanır.? erzhaber


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı