Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki KÖSTEBEK KİM?

Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki KÖSTEBEK KİM?

Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki KÖSTEBEK KİM?

 

Erzurum bu Ramazan, bugüne kadar şahit olmadığı dedikodular ve iddialara ev sahipliği yapıyor.

Ramazan ayı münasebetiyle özellikle İftar sonraları dolup taşan kahvehaneler ve çay ocaklarında dilden dile dolaşan Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin yapmış olduğu Alım-Satımlar ve doğrudan temin yoluyla yapılan haksız işler konuşuluyor.

Özellikle son aylarda Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tüm Alım-Satımların Faturaları, Sevk İrsaliyeleri, Şartnameleri, Alınan ve Verilen Teklifler, Sözleşmeler ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Usulsüzce yapılan tüm işlerin belge ve bilgileri Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan birileri tarafından sosyal medya üzerinden dışarıya sızdırıldığı tüm kamuoyunda konuşuluyor.

30 Mart Mahalli seçimleriyle bir çok yetkisi elinden alınan alt belediyelerin, Başkan ve Başkan yardımcılarının, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ekibiyle olan münasebetlerinin kötü olmasını kendisine fırsat bilen Erzurum Büyükşehir Belediyesindeki bu köstebek, özellikle bu elde etmiş olduğu belge ve bilgileri Mehmet Sekmen karşıtlarına, Alt Belediyelerin yetkililerine, Muhalefet Partilerine, Basına ve Ankara´daki üst düzey yetkililere ulaştırıyor diye iddia ediliyor.

PEKİ! KİM BU KÖSTEBEK?

Şehirde son günlerde adeta efsane haline gelen Köstebek, Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin tüm belge ve bilgilerini dışarıya sızdırarak özellikle alt belediyelerde dedikodu malzemesi haline getirip, sızdırdığı belge ve bilgileri Alt Belediyelerdeki yakın çevresi aracılığıyla halka yayıyorlar. Erzurum Büyükşehir Belediyesinde yapılan tüm işlerden haberdar olabileceği bir noktada görev yaptığı tahmin edilen bu köstebeğin kim olduğunu tüm kamuoyu gibi bizde merak ettik ve Erzurum Büyükşehir Belediyesinde küçük bir araştırma yaptık.

İşte yapmış olduğumuz araştırmadan öne çıkan ayrıntılar;

Erzurum Büyükşehir Belediyesinde son aylarda yapılan tüm Alım ve Satımların Faturaları, Sevk İrsaliyeleri, Şartnameleri, Alınan ve Verilen Teklifler, Sözleşmeler ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Usulsüzce yapılan tüm işlerin belge ve bilgileri son günlerde sosyal medya üzerinden Birilerine sızdırılıyor. Geçtiğimiz günlerde bu belge ve bilgilerden biriside Gazetemize ulaşınca bizler bu belge ve bilgilerin sadece bizde olduğunu düşünerek hareket ediyorduk ki; İftar sonrası kahvehanedeki vatandaşın bile elimizdeki belge ve bilgilerden haberdar olduğunu öğrenince bu belge ve bilgilerin kim yada kimler tarafından dışarıya böylesine profösyonelce sızdırıldığını araştırmaya koyulduk ve önümüze çıkan tablo karşısında hiçte şaşırmadık.

Herkes tarafından biliniyor ki; 30 Mart Mahalli seçimlerine aylar kala bir takım siyasette etkin kişiler, Dönemin Belediye Başkanı ve Belediyedeki üst düzey yetkililerce Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesine alel acele, apar topar dışarıdan birileri getirilerek Daire Başkanlığı ve Müdürlükler verildi. Bu görevlendirmeler ve atamalarla göreve getirilen kişilerin özgeçmişleri araştırıldığında Belediyecilikle uzaktan yakından alakası olmayan kişiler olduğu o günlerde gündem maddesi haline gelmişti. Tüm kamuoyu, Erzurum Basını ve Belediye Personeli seçimlere az bir süre kala bu atamaların neyin nesi olduğunu tartışırken, bugün Erzurum Büyükşehir Belediyesinin tüm Bilgi ve işlemlerinden haberdar olan ve elde ettiği belge ve bilgileri siyasette etkin kişilere, Alt Belediyelerdeki yakın çevrelerine, AK Parti içindeki muhalefete, Basına ve Tüm Kamuoyuna sosyal medya üzerinden sızdıran kişi yada kişilerin o günlerin kahramanlarından birileri olduğu görüşü Belediyede hakim...

GAZETEMİZE ULAŞAN BELGE VE BİLGİLERİ YARIN SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin yapmış olduğu usulsüz tüm işleri dışarıya sızdırarak kamuoyu oluşturmaya çalışan bu zihniyetin Gazetemize de göndermiş olduğu ve Başlığına ?BUNUN ADI BAL GİBİ YOLSUZLUK? dediği belge ve bilgilerin tüm kamuoyu tarafından bilinmesi gerektiğine inanaraktan yarın siz değerli okurlarımızla paylaşacağız...

BİZİ TAKİP EDİN!...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false