ERZURUM BU YATIRIMI İSTİYOR

VAN´DA VAR ERZURUM´DA NEDEN OLMASIN!

ERZURUM BU YATIRIMI İSTİYOR

 

 

Belediyecilik alanında yaptığı hizmetlerle adeta sosyal devrim yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e "BU AYIP ERZURUM´A VE ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE YAKIŞMIYOR" başlığıyla sesleniyoruz.

Doğu Anadolu Bölgesinin Sağlık merkezi olarak bilinen Erzurum, her gün il dışından ve çevre ilçelerden gelen binlerce hasta ve hasta yakınına ev sahipliği yapıyor. Şehrimize özellikle Doğu ve Güney il ve ilçelerden gelen insanların aynı gün içerisinde evlerine geri dönemedikleri veya tedavi sürelerinin uzamaları sonucu hastane koridorlarında veya şehrimizdeki muhtelif otogar, tren garı ve benzeri halka açık yerlerde geceyi geçirmelerinin şehrimiz adına büyük bir ayıp olduğunu hatırlatmakta fayda gördük.

VAN´IN VAR BİZİM NEDEN OLMASIN

Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan refakatçi misafirhanesi sağlık hizmeti için il dışından kente gelen binlerce hasta yakınına sıcak bir yuva oluyor. Kadın ve erkekler için ayrı oluşturulan odalarda kalan hasta refakatçilerine sabah kahvaltı imkanı sunulurken akşamları ise sıcak yemek ikramında bulunuluyor. 100 kişilik kapasiteye sahip olan refakatçi misafirhanesi her ay ortalama 2 bin kişiyi ağırlıyor. Yine acil hastalar ve yaşlılar içinde yine ücretsiz servis hizmeti veriliyor. Van Büyükşehir Belediyesi´nin vermiş olduğu bu hizmet ise bölge halkı tarafından beğeni ve takdir topluyor.

Oysa Belediyecilik adına siyaset hayatı boyunca İnsan Odaklı Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarından sürekli takdir toplayan, bilgi, birikim ve donanım olarak diğer Büyükşehir Belediye başkanlarından daha tecrübeli bir isim olarak öne çıkan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in böylesi bir hizmeti daha kaliteli ve daha konforlu bir şekilde halka sunacağını düşünen vatandaşlar, bölgedeki 13 ile sağlık hizmeti veren ve bölge halkının en fazla sağlık için tercih ettiği şehrimizde bugüne kadar böyle bir hizmetin sunulmamasının hatta böyle bir hizmetin Van´da olup Erzurum´da olmamasının Erzurum´a ve Erzurum Büyükşehir Belediyesine yakışmadığının altını çizdiler. 

Bu ayıbın ise bugüne kadar şehrimizde görev yapan yerel yönetimlerin ayıbı olduğunun altını çizen vatandaşlar, Başkan Mehmet Sekmen´in Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devir almasıyla şehrimizde yapmış olduğu isabetli yatırımlar ve insan odaklı Belediyecilik sayesinde beklentilerin hep bir adım ötesine geçtiğini vurguladılar. Van İlinde olup şehrimizde olmayan bu ve benzeri yatırımların geçmiş dönemlerde göze çarpmadığını vurgulayan vatandaşlar, bölgemizde bugüne kadar diğer illerde olup şehrimizde olmayan yatırımları bugüne kadar yerel yönetimlerden isteyemedik. Ama Başkan Mehmet Sekmen sayesinde artık diğer illerde sunulan hizmetlerin hep bir fazlasını istiyoruz. Sağolsun Sayın başkanımız Mehmet Sekmen´de 81 İl´de vatandaşlara Belediyelerin sunmuş oldukları olanakların hep bir fazlasını Erzurumlu hemşehrilerine sunmak için gece gündüz tüm ekibiyle çalışıyor. İnanıyoruz ki, Başkan Mehmet Sekmen Van İlinde halka sunulan bu hizmetin daha iyisini ve daha konforlusunu en kısa zamanda şehrimize ve bölge halkına sunacaktır dediler.


Anahtar Kelimeler: ERZURUM YATIRIMI İSTİYOR

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı