Erzurum altın dönemini yaşıyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ?Erzurum; siyaset ve bürokrasi alanında birbirinden değerli devlet adamlarıyla altın bir dönemi yaşıyor? dedi.

Erzurum altın dönemini yaşıyor

 

 

Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri onuruna Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin sosyal tesislerinden Tarihi Müceldili Konağı´nda iftar yemeği verdi. Sekmen, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının önemini ifade ederek, ?Tüm İslam âlemi olarak, mağfiret ve rahmet ayı Ramazan-ı Şerifi huşu içerisinde idrak ediyoruz. Bilindiği gibi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed´in ?Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş´ olarak nitelediği Ramazan ayı, ilahi rahmetin müminlerin gönüllerini doldurduğu müstesna bir aydır. Ramazan bir rahmet ve mağfiret ayıdır. Ramazan ayı, Kur´an ayıdır. Çünkü Kur´an-ı Kerim bu ayda, yani Kadir gecesinde nazil olmaya başlamıştır. Bu ay, oruçlarıyla, mukabeleleriyle, iftar ve sahurlarıyla, teravihleriyle insanlara başka bir neşe, başka bir zevk veren müstesna bir aydır? dedi.
 
?ERZURUM, HAK ETTİĞİ KONUMA ULAŞACAK? 
Başkan Mehmet Sekmen, siyaset ve bürokraside şehrin altın bir dönem yaşadığını bildirdi. Sekmen, şöyle devam etti: ?Şehrimiz idari, askeri ve yargı alanındaki bürokratlarımız ve Erzurum sevdalısı yöneticilerle birlikte altın bir dönemi yaşıyor. Siyaset ve bürokrasi de şuan hiçbir dönemde olmayan bir temsiliyete sahibiz. Bakanlarımız, bakan yardımcılarımız, müsteşarımız, MKYK üyemiz, milletvekillerimiz ve meclis üyelerimizle bu kentin makûs talihini değiştirmek için canla başla görev yapıyoruz. Kurum olarak çalışma prensibimizin temel ekseninde ortak akıl ve kollektif çalışma ilkesi bulunmaktadır. Erzurum´un gelişmesi için dün olduğu gibi bugün de fikir birliğiyle Erzurum´un önündeki engelleri aşıp vatandaşlarımıza mutlu ve müreffeh bir kent bırakmak için hepimiz taşın altına gövdemizi koyuyoruz. Peki bu yeterli mi maalesef yeterli değil. İnşallah vatandaşlarımızın destek ve duası, siyasetçi ve bürokratlarımızın üstün gayreti ve el birliğiyle Erzurum´u hak ettiği konuma ulaştıracağız.?
 
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ´NİN ÖNEMİ
Başkan Mehmet Sekmen, konuşmasında Büyükşehir Meclisi´nin kentin gelişmesi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Sekmen, şunları kaydetti: ?Şu çok iyi bilinmelidir ki, Erzurum´un gelişmesi Erzurum´un Meclisi´ne bağlıdır. Bu konuyu çok önemseyen bir siyasetçi olarak bilindiği gibi şehrimizle ilgili bütün fikirleri yakından takip ediyorum. Şehrin ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel tarihini bilen Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerimizin fikir, düşünce ve önerileri ışığında bu kentin kalkınması için var gücümüzle çalışıyoruz. İnanın her bir güne, ?Bu şehirde başka neler yapabiliriz, bu şehri nasıl kalkındırabiliriz´ diyerek başlıyoruz. İnşallah el birliğiyle aşılmayan, çözülemeyen sorunları çözüp, Erzurum´u Türkiye´nin zirve kenti yapacağız.?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

17.04.2024

  • İMSAK 03:57
  • GÜNEŞ 05:27
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:26
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli