ERZURUM AK KADROLARDA DEĞİŞİKLİĞİN SİNYALİ VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın açıklamaları sonrası şimdi gözler birçok il ve ilçelerde değişikliğe gidilip gidilmeyeceğine çevrilirken Erzurum teşkilatlarında da değişikliğin olacağı sinyali verildi.

ERZURUM AK KADROLARDA DEĞİŞİKLİĞİN SİNYALİ VERİLDİ

 

 

AKParti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul´daki Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun zamandır kulislerde konuşulan AK Parti İl Teşkilatı ve İlçe teşkilatlarındaki köklü değişiklik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından doğrulandı.

Cumhurbaşkanından İl Başkanlarına Talimat!

AK Parti Türkiye´nin partisidir. Tüm teşkilat yöneticilerimize ve il başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu yana partinizde görev almış her kardeşinize ulaşmanızı istiyorum. Gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, irtibatı kesmemenizi talep ediyorum.

´TÜM TEŞKİLAT YÖNETİCİLERİMİZDEN...´

Her müessese gibi siyaset ve partiler de insanla var olur, insanla yürür. Öncelikle AK Parti´nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her kardeşime şükranlarımı sunuyorum.

Erzurum´daki değişikliğin önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından yapılacağı öne sürülürken birçok eski siyasetçi tekrardan sahalara dönecek. 

Bundan sonraki seçim 2023 Haziran´ında yapılacak. Her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. Bu tarihe kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. İnşallah 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız. Kendimizi sürekli yenileyerek, tazeleyerek maziden atiye kurduğumuz köprüyü güçlendireceğiz. Tüm kademelerimizle sancımız öyle bir sancı ki bunu çekeceğiz, sandıktan arzu ettiğimiz neticeyi de alabilelim.

Meclis tatile girdiğine göre, milletvekillerimizin faaliyetlerini bu doğrultuda yapmamız gerekiyor. Vaktimizin büyük bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. AK Parti sırça köşklerde siyaset yapan, halka tepeden bakan siyasetçilerin yeri değildir. Kendinde hamallığını üstlendiğimiz yükü taşıma mecali bulamayanlar bayrağı arkadaşına bırakmalıdır.

Geçtiğimiz 1 asır boyunca yeni arayışlar peşinde koştuk. 21´inci asır yeniden dirilişimin, Rabbimize ve kendimize dönüşümüzün asrı olacaktır. AK Parti kadroları olarak büyük şahlanışa öncülük edebilirsek ne mutlu bize. Bugüne kadar yaptıklarımızla Türkiye´yi demokrasiden ekonomiye, altyapıdan dış politikaya kadar gerçek anlamda bağımsız ülke haline getirmeyi başardık. Büyük zaferler önümüzde duruyor. Rabbim ömür, sağlık ve imkan verdikçe kendim de bu yolda yürümeye devam edeceğim.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false