Erdoğan´dan Erzurum´a art arda müjdeler

Erzurum´da halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oltu, Pasinler ve Horosan ilçelerine bu yıl doğalgazı veriyoruz." dedi.

Erdoğan´dan Erzurum´a art arda müjdeler

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstasyon Meydanı´nda düzenlenen "Erzurum Buluşması"nda halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ?Erzurum sıradan bir vilayet değil. Kilidi Mülk-i İslamın.. Doğu´nun sınır taşı, Dadaş çelik bir yaydır, onu germeye gelmez. Dağlara baş eğmeyen Dadaş meydanı bunlara dar etmeye hazır mı? Ağızlarından salyalar akarak Türkiye´nin tökezlemesini isteyenlere ders vermeye hazır mı?? dedi. 

Erdoğan´ın konuşmasından satır başları:

"ERZURUM SIRADAN BİR VİLAYET DEĞİL"

Erzurum sıradan bir vilayet değil. Kilidi Mül-i İslamın.. Doğu´nun sınır taşı, Dadaş çelik bir yaydır, onu germeye gelmez. Dağlara baş eğmeyen Dadaş meydanı bunlara dar etmeye hazır mı? Ağızlarından salyalar akarak Türkiye´nin tökezlemesini isteyenlere ders vermeye hazır mı?

16 Nisan terörün bu ülkede kilidinin kırıldığı bir gün olacaktır. Şu anda Tendürek´te, Gabar´da, Cudi´de inlerine girdik. 20 ayda 10 bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Durmak yok dedik yola devam ettik. Dadaş söz konusu vatan olduğunda gözünü kırpmadan öne atılır.

DOĞALGAZ MÜJDESİ!

16 Nisan terörün bu ülkede kilidinin kırıldığı bir gün olacaktır. Şu anda Tendürek´te, Gabar´da, Cudi´de inlerine girdik. 20 ayda 10 bini aşkın teröristi etkisiz hale getirdik. Durmak yok yola devam ettik. Dadaş söz konusu vatan olduğunda gözünü kırpmadan öne atılır. Geçtiğimiz 14 yılda Erzurum´a 20 katrilyon liranın üzerinde hizmet verdik. Erzurum inşallah Doğu´nun incisi olacak. İnşallah! Buradan hemen bir müjde vereyim. Oltu, Pasinler ve Horosan ilçelerine bu yıl Karaçoban, Marman ve Tortum´a önümüzdeki yıl, İspir´e de bir sonraki yıl doğalgazı veriyoruz.

ERDOĞAN ERZURUM´A MÜJDELERİ ART ARDA VERDİ

Erzurum´a kış olimpiyatları yakışır değil mi? Şimdi ilk etabını yaptık olimpiyat olunca ufak düzenlemelerle ona da gireceğiz. Bu organizasyona aday olsak fena mı olur. 2026 için böyle bir hazırlık yapıyoruz. Buradan dünyaya bu olimpiyatlarla mesaj vereceğiz. Erzurum´dan yükselen bu sesi duyan arkadaşlarımız herhalde gerekli çalışmaları yaparlar.

Bölgemizdeki tüm şehirlerimiz gibi Erzurum´un öncelikli sorumluluğunun istihdam olduğunu biliyoruz. Erzurum´a 20 milyar liralık yatırım yapılmasını ve 23 bin yeni istihdam çıkarılmasını planladık. Bunun için devlet altyapı kuracak. Özel sektörde gelecek burada yatırımı yapacak. Tabi bunun için istikrar ve güven gerekiyor. İşte 16 Nisan istikrar ve güvendir.

Eğer istikrar ve güven olursa teşvik versenizde işe yaramaz. İnşallah 16 Nisan´da yeni yönetim sistemine geçerek ülkemizin önünde yeni bir dönem açacağız. Erzurum Türkiye´de bir numara olacak. Batı´ya da cevabını en güzel şekilde verecek mi? Erzurum´a 14 yılda neler yaptığımızı anlatmama gerek yok. Günlük hayatınızın içinde görüyorsunuz. dedi


Anahtar Kelimeler: Erdoğan Erzurum arda müjdeler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli