ERDOĞAN, MEHMET SEKMEN, MAHMUT UÇAR, MUHAMMED CEVDET ORHAN VE MUHAMMET SUNAR'I KÜLLİYEYE ÇAĞIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le Birlikte Üç Merkez İlçe Belediye Başkanını Külliye’de Ağırlayacak

ERDOĞAN, MEHMET SEKMEN, MAHMUT UÇAR, MUHAMMED CEVDET ORHAN VE MUHAMMET SUNAR

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le birlikte üç merkez ilçe belediye başkanını Külliye’de ağırlayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le birlikte üç merkez ilçe belediye başkanını Külliye’de ağırlayacak. Başkanlar, Erdoğan’la yarın akşam (Çarşamba) iftar yemeğinde bir araya gelecek. 

 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam edilirken, deprem bölgesi için Erzurum’da adeta seferberlik ilan eden Büyükşehir, Aziziye, Palandöken ve Yakutiye belediye başkanları Külliye’ye davet edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Beştepe’de verilecek iftar yemeğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya gelecek. 

ERDOĞAN TEŞEKKÜR EDECEK 

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı için Ankara'da bulunan başkanlar, yarın da yine başkentte olacak. Külliye’deki iftar yemeğine katılacak olan Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanlarına, deprem bölgesinde yürüttükleri çalışmalardan dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat kendisi teşekkür edecek. 

SEFERBERLİK İLAN ETMİŞLERDİ 

Türkiye’nin yaşadığı ve “asrın felaketi” olarak adlandırılan depremin ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi Adıyaman’da, Aziziye, Palandöken ve Yakutiye belediyeleri de, Hatay’da adeta üs kurmuştu. Depremin en ağır biçimde yaşandığı Hatay’da 100’er konteynerden oluşan 3 ayrı yerleşke kuran Aziziye, Palandöken ve Yakutiye belediyeleri, depremzede vatandaşları Ramazan ayında da yalnız bırakmadı. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı