Erdoğan: İtirafçı namıyla aldatmacayı oynuyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İtirafçı olarak ortaya çıkıyorlar, doğru konuşmuyorlar. İtirafçı namıyla aldatmacayı oynuyorlar. En tehlikelisi bunlar" dedi.

Erdoğan: İtirafçı namıyla aldatmacayı oynuyorlar

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıda Birlik Derneği üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı.

FETÖ´nün itirafçılarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "İçeride çok yakından tanıdıklarım var. İtirafçı olarak ortaya çıkıyorlar, doğru konuşmuyorlar. İtirafçı namıyla aldatmacayı oynuyorlar. En tehlikelisi bunlar" dedi.

Erdoğan´ın açıklamalarından satır başları:

Adaletin tesis edildiği her yerde huzur refah ve istikrar hakim olmuştur. Son 14 yılda ekonomimizi üç kat büyüttük. Ülkemize milletimize ve şahsıma kurulan bazı tuzakları geç gördük. Yargıda yaşanan sıkıntılar da bunlarla alakalıdır.

367 garabetinden kapatma davasına kadar öyle yöntemlerle karşımıza çıkıldı ki, inanın utandık. Türkiye´nin darbecilerle mücadelesi için yargıya verdiğimiz desteği istismar ettiler.

Suçluyla suçsuzu aynı çuvala dolduran anlayışın adalet tesis etmesi mümkün olmamıştır. Yargıya müdahale edemezdik, kritik görevdekilerin örgüt emri ile bu işleri rayından çıkardığı ortaya çıkmıştır.

"DARBECİLERLE YAPTIĞIMIZ MÜCADELEYE ZARAR VERDİ"

Türkiye´nin darbecilerle, cuntacılarla, vesayet odaklarıyla mücadelesi adına yargıya verdiğimiz desteği, bu örgüt (FETÖ) kendi militanlarına yol açmak için kullanmıştır. Bu durum, sadece kadroların istilasına yol açmamış, aynı zamanda darbecilerle, cuntacılarla, vesayet odaklarıyla yaptığımız mücadeleye de çok büyük zararlar vermiştir.

17-25 Aralık operasyonunu birileri ısrarla şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı, hala da çalışıyor. Halbuki 17-25 Aralık operasyonu yargıyı ele geçirmeye çalışan bu örgütün (FETÖ) kendini inkar edilemez bir şekilde açığa çıkarmasının adıdır.

"İTİRAFÇI NAMIYLA ORTAYA ÇIKIYORLAR"

Şu anda içeride olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı namıyla ortaya çıkıyorlar. Fakat bunlar doğru konuşmuyor. Bakın bunu açık söylüyorum. İtirafçı diyerek ortaya çıkarken bunlar, gayet iyi aldatmacayı oynuyorlar. En tehlikeli olan da bu. Çünkü bunların bir kısmıyla benim zamanında başa baş görüşmelerim olmuştur, Başbakanlığım zamanında. Şimdi itirafçı olarak söyledikleriyle Başbakan olduğum zaman bana söylediklerine baktığım zaman tamamen aykırı ifadeler. Bu oyuna asla gelmemek gerekiyor.

HABER10


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false