Erdoğan bu sözü kimlere söyledi? ?Vasat belediye başkanlarımız da var?

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın AK Parti İl Başkanları Toplantısı´nda serf ettiği ?Vasat belediye başkanlarımız da var? sözü gündem bomba gibi düştü. Yerel seçimle öncesi AK Parti´de çok ciddi bir değişim olacağının ilk işareti olarak yorumlandı.

Erdoğan bu sözü kimlere söyledi? ?Vasat belediye başkanlarımız da var?

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı´nda önemli bir konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında önümüzdeki yerel seçimler öncesi önemli mesajlar verdi. Erdoğan´ın konuşmasındaki bazı belediye başkanları için sarf ettiği ?Vasat? sözü dikkat çekti.

?Milletimiz bunca yıldır bizi kara kaşımız, kara gözümüz için değil. Hizmetlerimiz için desteklemiştir. Başarılı belediye başkanlarımız var ama vasat başkanlarımız da var? diyen Erdoğan´ın yerel seçimle ilgili konuşması şöyle;

?Önümüzde mahalli seçimler var. Nerede bir yanlış yaptık? Bunları değerlendirip düzeltmek ve Mart yerel seçimlerine de böylece girmek durumundayız. Ancak bu şekilde milletimizin karşısına mesajını aldığımızın huzuruyla, güveniyle, cesaretiyle çıkabiliriz. Önümüzdeki ay büyük kongremizi yapıyoruz. Millete yanlış yapan hiç kimsenin de arkadaşlar AK Parti´de yeri olamaz. Çünkü partimiz milletin kendi partisidir. Hiçbir arkadaşımızın tek bir anını dahi boşa geçirme hakkı yoktur. Hiç kimse kendisini partisinin ve davasının önüne geçirmesi mümkün değildir. Aramızda belediye başkanı da bulunuyor. İşte bu seçimlerden sonra bana gelen raporlara baktığımızda özellikle bazı eleştiriler var ki bu çok çok önemli. Vatandaş özellikle şunu arıyor, bu tabi ağırlıklı belediye başkanları bunun yanında milletvekilleri vesaire? 

Tevazu arıyor tevazu.

Belediye Başkanı, benim dükkanıma gelip bir çayımı içmedikten sonra ben bu belediye başkanını ne yapayım diyor. Yani seçimden seçime mi belediye başkanı, milletvekili beni ziyaret edecek diyor. Veya kendi tanıdıkları ofislere uğrayıp çekip gidecekler diyor.?

Erdoğan´ın bu sözleri, yerel seçimle öncesi AK Parti´de çok ciddi bir değişim olacağının ilk işareti olarak yorumlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false