Erdoğan adayları uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK PARTİ grup toplantısında konuştu, aday adaylarına uyarılarda bulundu

Erdoğan adayları uyardı

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP grup toplantısında konuştu. Yerel seçimlerle ilgili partililere uyarılar yapan Erdoğan, "Her kim ki ´ben aday gösterilmedim´ diyerek partimize sırtını dönüyor hatta gidip kendine başka mecralar arıyorsa o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamıştır. Her kim ki ´benim istediğim kişi aday gösterilmedi´ diye benzer tavırlara giriyorsa, zaten yanlış yerdedir" dedi.

İşte Erdoğan´ın konuşmasından satır başları:

?YOLUNU ŞAŞIRANLARI YA ISLAH YA TASFİYE EDECEĞİZ?

Gece gündüz çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız. Daha çok yatırım yapacağız. Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz.

ERDOĞAN´DAN FLAŞ UYARI

Bir göreve kimi zaman iki, kimi zaman 12 hatta kimi zaman çok daha fazla kişi talip olur. Sonuçta bir kişi o işi üstlenir. Adayımız belli olduğunda diğer tüm arkadaşlarımız onun yanında saf tutar. Seçim gününe kadar kendisi adaymış gibi canla başla çalışır.

Her kim ki, ´ben aday gösterilmedim´ diyerek partimize sırtını dönüyor, hatta gidip kendine başka mecralar arıyorsa o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamış demektir.

Her kim ki aynı şekilde ´benim istediğim kişi aday gösterilmedi´ diye benzer tavırlara giriyorsa yanlış yerdedir. Veya ´ben niye şuradan değil de buradan gösterildim´ diyorsa, o da kusura bakmasın nefis muhakemesine kendisini çeksin.

Biz bir davayız teşkilatız. Biz de değerlendirme yapılır bunun sonunda da sen filanca yerden adaysın denildiği zaman o da eyvallah der, çalışmaya başlar.

Yaklaşık 11 milyon üyesi olan cumhurbaşkanlığı seçiminde 26 milyon 330 bin oy almış bir partide hiç kimsenin ´ben´ demeye hakkı yoktur. AK Parti ´ben´ partisi değil, ´biz´ partisidir. Bu böyle bilinmelidir. Bireysel olarak gaflete düşme yanlış sapma iradeniz size aittir, AK Parti davasının neferi olarak böyle bir lüksünüz yoktur. Üzerinde en küçük şaibe olan kimseden ikaz beklemeden bu kapıdan çıkmalıdır. Teşkilat ve adaylar kendilerini gözden geçirmeli. Ölçümüz ?acaba millet bana ne diyor´ olmalıdır.


Anahtar Kelimeler: Erdoğan adayları uyardı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı