ERBAŞAR ÖZSOY'UN OĞLU ALİ EVREN ÖZSOY MUHARREM İNCE'NİN A TAKIMINDA

Memleket Hareketi Partisi'nin A Takımında Bir Erzurumlu

ERBAŞAR ÖZSOY

 

Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce A Takımı'nı belirledi.

19 Mayıs'da partiyi kurmaya hazırlanmakta olan Muharrem İnce'nin A Takımında Bir Erzurumlu hemşerimizin olduğu da öğrenildi.

Erzurum'da uzun yıllar CHP'de siyaset yapan ve Erzurum İl Başkanlığı görevinin yanı sıra birkaç dönem de Erzurum Milletvekili adayı olan Erbaşar Özsoy 2013 yılında yakalandığı Lenfoma hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Yine uzun yıllar İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği, CHP Parti Meclis Üyeliği ve Hukuk Danışmanlığının yanı sıra bir dönem de Deniz Baykal'ın avukatlığını yapan rahmetli Erbaşar Özsoy'un oğlu Ali Evren Özsoy'un Memleket Hareketi Partisi Lideri Muharrem İnce'nin A Takımında olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE ONU DİK DURUŞLU ADAM OLARAK TANIMIŞTI

Hatırlayacak olursak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Ocak 2020’de İstanbul Otobüs A.Ş’ye Genel Müdür olarak atanan Erzurumlu hemşerimiz Ali Evren Özsoy Sosyal medyadan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı sert açıklamalarıyla tüm Türkiye'de Dik Duruşlu Adam olarak tanınmıştı. Ali Evren Özsoy, İmamoğlu için şunları söylemişti; "Daha önce de ben ve akrabalarımdan kamuda çalışmak için başvuranlar sırf CHP’li olduğumuz için hüsrana uğramıştık. Ama buna rağmen biz vatandan vazgeçmedik, ülkemizde kaldık kamuda olmasa da ülkemize hizmet ettik. Sonra sen seçilince senin söylemlerine güvendik. Atamız Mustafa Kemal Atatürk ile CHP’yi kurmuş, sonrasında büyükbabamız rahmetli Ömer Özsoy Erzurum’da ve sonrasında rahmetli babamız Avukat Erbaşar Özsoy İstanbul, Erzurum ve Ankara’da bu partiye hizmet vermiş diyerek, sen seçimi kazandıktan sonra arkandan geldik. “Allah senin için esirgediğim her dakikadan dolayı beni affetsin” 7 ay İBB’de hizmet verdim. Eğer bunun bir dakikası vatandaşa hizmet verdiysem helal olsun. Bunun dışında senin ve senin danışman tayfan için verdiğim her dakika haram olsun Allah özellikle oğlum yerine senin için esirgediğim her dakikadan dolayı beni affetsin." demişti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı