Ender Yüncü Yazdı! Yavuz Ağıralioğlu Erzurum'da Şok Üstüne Şok Yaşadı...

Ender Yüncü Yazdı! Yavuz Ağıralioğlu Erzurum'da Şok Üstüne Şok Yaşadı...

Ender Yüncü Yazdı! Yavuz Ağıralioğlu Erzurum

 

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Erzurum’da Şok üstüne Şok yaşadı.

24 Mart Çarşamba günü Erzurum'a gelen İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Erzurum ziyareti kapsamında Partisinin Erzurum’daki darmadağın hali karşısında hayretlerini gizleyemedi.                                           

Erzurum’a geldiği ilk gün, partisinin İl teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısına katılmak üzere Palandöken Kayak Merkezi’nde bir otele geçti. Saat: 12.30’da düzenlenecek diye duyurulan Basın toplantısına Erzurum basınından katılımın sağlanmadığını gören İl teşkilatı, basın toplantısının yapılacağı salona partilileri doldurarak Yavuz Ağıralioğlu’na olayı çaktırmamaya çalıştılar.

Ağıralioğlu salonda hiçbir kameraman ve muhabirin olmadığını görünce partililerine şov yapmaya başladı. “Olmadı Pilav Çevir Lapa’ya” mantığıyla hareket eden İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı’nın bu tavrı karşısında bozuntuya vermeyen Ağıralioğlu,  Aynı saatlerde Ankara’da 7. Olağan Kongresini yapan AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan üzerinden siyaset yapmaya başladı. Konuşmasının ardından salonda basın mensupları olmadığı için kendisine yöneltilecek soru da olmayınca Oltu ilçemizdeki Büyük Birlik Partili birkaç meclis üyesinin İyi Parti’ye geçtiklerini duyurarak bu kişilere rozet takma törenine geçti ve günü kurtardı.

Gelelim İp’lerin koptuğu Güne…

İyi Parti’de İpler 25 Mart Perşembe günü koptu…

İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı 25 Mart Perşembe Günü Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nu bir takım temaslarda bulunmak üzere Oltu ilçesine götürdü.

Oltu ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren İyi Parti heyeti hiç de bazı medya kuruluşlarında yansıtıldığı gibi heyecanla falan karşılanmadı.

Bilakis, yansıtılanın tam tersi sahnelere şahitlik etti. İYİ Parti’nin Oltu çıkarması…

Çünkü Büyük Birlik Partililer halen Yavuz Karaalioğlu’nun Büyük Birlik Partisi ve Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu hakkındaki söylemlerini unutmamışlardı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun Oltu ziyaretinin tarihi olan 25 Mart 2021 aynı zamanda Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun da Şehadetinin 12. Yıl dönümüne denk gelmesi münasebetiyle, Oltu ilçesinde Yavuz Ağıralioğlu’na karşı tepkiler gözlerden okunuyordu.

Yavuz Ağıralioğlu’nun 2002 yılından sonra Büyük Birlik Partisi ve Lideri hakkındaki çirkin ifade ve tavırlardan dolayı, bizzat Merhum Muhsin Yazıcıoğlu tarafından partiden kovulduğunun konuşulduğu Oltu ilçesinde, İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı tarafından bugün Yavuz Ağıralioğlu’nu bu törene davet etmelerinin tesadüf olmadığını dile getirdiler.

Sıkı Durun! İşte İYİ Parti’nin Erzurum’da İplerinin Koptuğunu gösteren tablo:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Tortum, Oltu ve Narman’da bir dizi temaslarda bulunmak üzere sabahın erken saatlerinde İl Başkanı Melih Kırkpınar ve beraberindeki birkaç kişiyle yola çıktılar.

Ama aralarında mutlaka olması gereken kişi yani İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli yoktu.

Naci Cinisli ise, o saatlerde Erzurum’da tek başına esnaf gezisi yapıyordu.

Düşünsenize…

Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Erzurum’a geliyor. İlçelerde bir takım temaslarda bulunmak üzere yola çıkıyor. Gittiği İlçelerde Partisine yeni katılan bazı meclis üyeleri ve vatandaşlara partisinin rozetini takılıyor. Şehrin İYİ Partili tek Milletvekili Naci Cinisli, İl teşkilatı ve Genel Başkan yardımcısı ile birlikte İlçelere götürülmüyor.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından hazırlanan programa dahil edilmeyen Milletvekili Naci Cinisli ise o saatlerde sanki şehrimizde Partisinin Genel Başkan yardımcısı yokmuş, hiç gelmemiş gibi rutin esnaf ziyareti yapıyor.

Hayırdır Beyler! Utanılacak bir şey mi yaptı Naci Cinisli?

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun Erzurum ziyareti kapsamında İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı tarafından sürekli programlardan uzak tutulduğu, Naci Cinisli’nin sanki yalnızlaştırılmak istendiği de gözlerden kaçmadı.  

Bazı partililerin İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar ve yönetimine sormamı istediği sorular var…

Bende üzerimde kalmasın diye soracağım…

Şehrimize ömrü hayatında uğramayan Genel Başkan yardımcılarının şov yapmak için geldiği şehrimizi ziyareti kapsamında vatandaşların karşısına çıkarmak istemediğiniz, yanınızdan uzaklaştırdığınız, birlikte görünmekten kaçındığınız, Genel Başkan yardımcınızla bir arada göstermek istemediğiniz İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli sizi böylesine utandıracak ne yaptı da haberimiz yok?

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş’ta Hain Fetö Terör örgütü mensuplarınca şehit edildiği bilinen Büyük Birlik Partisi’nin Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin 12. Seneyi devriyesi olan 25 Mart 2021 tarihi Büyük Birlik Partisinden İYİ Parti’ye geçişlerin ve rozet takışların tarihi olarak özellikle mi ayarlandı?

Kimi gıcık etmeye çalışıyorsunuz?

Yoksa Büyük Birlik Partisinden Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kovulduğu söylenilen Yavuz Ağıralioğlu mu bu tarihi belirledi?

Hem de merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu çok seven bir hemşerisi bilen Erzurum özellikle mi seçildi?

Gelelim Madalyonun diğer yüzüne…

Belki de, İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı,  Partilerinin Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun  şehrimizi ziyareti kapsamında gerçekleştireceği bir takım temaslarda Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’yi de program kapsamında tüm gezi ve organizelere dahil etti.

Peki o zaman Naci Cinisli, Genel Başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatıyla birlikte neden gezilere katılmadı?

Yoksa Parti İçi Hizipleşme mi Var?

Ya da Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İl Başkanı Melih Kırkpınar ve Partilileriyle toplantı salonlarında, Parti binası içerisinde ve kapalı alanlarda bir araya gelmekten rahatsızlık duymayan Naci Cinisli, Partilileriyle birlikte vatandaşların karşısına çıkıp aynı karede görülmek mi istemiyor?

Yoksa Naci Cinisli’nin Gezi kapsamında aralarında olmasını Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu mu istemedi?

Yoksa, Naci Cinisli, Genel Başkan yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’na karşı duyduğu utançtan dolayı mı gezilere ve rozet takma törenlerine katılmadı?

Düşünsenize, Şehrinize Genel Başkan yardımcınız geliyor ve şehrimizdeki Ana muhalefet partisi olarak bilinen İYİ Parti'nin İl Teşkilatı şehirdeki basın mensuplarının basın toplantısına iştiraklerini sağlayamıyor.

Bu durum da Naci Cinisli’nin Genel Başkan Yardımcısına karşı utanılacak bir durum olarak değerlendirilebilir bence…

Baksanıza ilk günkü Palandöken Kayak Merkezindeki bir otel de yapılan toplantıya katılan Naci Cinisli daha sonra Genel Başkan yardımcısı ve İl Teşkilatından ayrı takılıyor ve tek başına esnaf ziyareti yapıyor…

NE DERSENİZ DEYİN! İPLER KOPMUŞ GİBİ…

Yani kısacası anlayacağınız İYİ Parti Erzurum Teşkilatlarında Milletvekilinden İl başkanına, İlçe başkanlarından meclis üyelerine kadar bir kopukluk var. İpler kopmuş gibi görülüyor.

İYİ Parti Erzurum’da Hizipleşme içerisinde beş, altı guruba ayrılmış gibi görülüyor.

Naci Cinisli(ciler)…

Melih Kırkpınar(cılar)…

Genel Merkez(ciler)…

Ve daha Milletvekili Adayı olmuş, Belediye Başkan Adayı olmuş birçok isim etrafında toplanan(cılar) gibi... gibi… gibi…

AĞIRALİOĞLU ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI…

24 Mart Çarşamba günü bir takım temaslarda bulunmak üzere Erzurum’a gelen Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu bir dizi gezilere ve toplantılara katıldı. Katıldığı toplantılarda İl teşkilatı başta olmak üzere Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin tutum ve davranışları karşısında şok üstüne şok yaşadı.

İlk gün Basın toplantısı diye bir otele götürülen ama basın toplantısı yapamayan il teşkilatının kendisini aldatma yoluna giderek rozet töreni yaptığını gören Ağıralioğlu, ertesi gün aynı rozet törenini Erzurum’dan kilometrelerce uzakta olan bir ilçe de tekrar gerçekleştirerek adeta faka basan bir il teşkilatıyla karşılaşınca bunun üzerine bir de gezilere katılmayarak kendisini yalnız bırakan Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin tutum ve davranışları karşısında Erzurum’dan morali düşük ayrıldığı gözlemlendi.

Önümüzdeki günlerde Genel Merkeze Erzurum ziyareti kapsamında yaşadıklarını rapor edeceği öğrenilen İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun raporunda neler olacağı merak konusu…


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı