Ender Yüncü Yazdı... Mehmet Sekmen CHP'yi Erzurum'a Döktü...

Ender Yüncü Yazdı... Torunuz Topunuz Bir Mehmet Sekmen etmezsiniz… Edemezsiniz…

Ender Yüncü Yazdı... Mehmet Sekmen CHP

 

Erzurum'da adeta bir tabela partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi son günlerde hareketli günler yaşıyor.

Erzurum'da Partilerinin teşkilat yapılanmalarına bile liste yaparken adam bulup yazamayan Cumhuriyet Halk Partisi, Son seçimlerde İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Antalya gibi Büyükşehirlerde Millet ittifakı kapsamında İyi Parti ve HDP'nin seçmeninin oylarını alarak kazandıkları Belediyelerin başarısızlıklarını görünce Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanlarının yaptıkları çalışmaları incelemeye aldı. 

Hatırlayacak olursak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in 2016 yılının Ağustos ayında "Bir Ömür Bir Fidan" Sloganıyla başlattığı ve halen günümüze kadar devam ettirdiği projeyi CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz Nisan ayında katıldığı bir özel televizyon programında ilk kez kendisinin hayata geçirdiği proje olarak duyurmasıyla taklitçi başkan olarak değerlendirilmişti. Hemen akabinde yine CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’de yine Mehmet Sekmen’in 2016 yılında hayata geçirdiği aynı projeyi “El Bebek Gül Bebek” sloganıyla büyük bir projeye imza attıklarını duyurarak Mehmet Sekmen’in projesini çalan ikinci CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Türkiye’ye rezil olmuşlardı.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının Mehmet Sekmen’in geçmiş yıllarda hayata geçirdiği projeleri sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer değil. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de çalmıştı. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Hale Kargın aracılığıyla duyurduğu projelerinde “Hoş geldin Bebek” sloganıyla başlattıkları projelerinin ilk ve tek olduğunu duyurmuştu. Halbuki bu üç CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının biz yaptık dedikleri proje Erzurum Büyükşehir Belediyesinin AK Partili Başkanı Mehmet Sekmen tarafından 2016 yılında hayata geçirilmiş ve halen devam eden projesidir.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından da dikkat çeken bu taklitçi Belediyecilik anlayışı Genel Merkezi hemen harekete geçirdi ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yapmış olduğu başarılı çalışmalar mercek altına alındı.    

MEHMET SEKMEN'İN BAŞARILI ÇALIŞMALARI CHP'LİLERİ ÇILDIRTMIŞ OLMALI Kİ; 40 MİLLETVEKİLİ, 7 PM ÜYESİ VE 2 YDK ÜYESİ İLE ERZURUM'A GELİYORLAR

Heykel Belediyeciliği ile halkı kandıramayacaklarını gören CHP'liler Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in başarılı çalışmalarını yerinde inceleme kararı aldı... 

Bugüne kadar yaptığı Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği kapsamında başarılı işlere imza atan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i yakın mercek altına alan Cumhuriyet Halk Partisi, son bir ay içerisinde neredeyse Partilerinin tüm organlarında görev yapan adamlarını Erzurum'a gönderdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde hiç görülmeyen sahnelere şahitlik yapan CHP Erzurum İl Binası son bir ay içerisinde bir tek Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlamadı.

İlk olarak 26 Mayıs tarihinde CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Balcı ve beraberinde CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan’ı Erzurum’a gönderen CHP Genel Merkez yetkilileri sırasıyla 4 Haziran tarihinde CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’yı akabinde 11 Haziran tarihinde de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Erzurum’a gelerek Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yaptığı çalışmaları yerinde incelediler.

Yapılan incelemeler sonucunda elde edilen veriler toplandı ve CHP Genel Merkezine gönderildi. Belediyecilik alanında bilgi, birikim, tecrübe ve donanıma sahip olan Mehmet Sekmen’in projelerini yerinde incelemek için bu sefer Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum’a adeta çıkarma yaparak bu sefer 40 Milletvekili, 7 Parti Meclis Üyesi ve 2 Yüksek Disiplin Kurulu üyesinden oluşan 49 kişi ile Mehmet Sekmen’in başarılı çalışmalarını yerinde incelemek için Erzurum’a gönderildi.

TOPUNUZ GELİN DEDİK! BU SEFER TOPU GELDİ…

İşte Mehmet Sekmen’in çalışmalarını yerinde incelemek için Erzurum’a gelen CHP’li Milletvekillerinin isimleri;

İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek,

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,

Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı,

Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir,

Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü,

Tokat Milletvekili Kadim Durmaz,

Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur,

Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer,

Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin,

Giresun Milletvekili Necati Tığlı,

Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu,

Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal,

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,

İstanbul Milletvekili Özgür Karabat,

Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu,

Ankara Milletvekili Servet Ünsal,

İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç,

Hatay Milletvekili Suzan Şahin,

Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan,

İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan,

Sivas Milletvekili Ulaş Karasu,

Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer,

Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ve

İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç

İşte Mehmet Sekmen’in çalışmalarını yerinde incelemek için Erzurum’a gelen CHP’li Parti Meclis Üyelerinin isimleri;

Parti Meclisi Üyesi Ali Rıza Erbay,

Parti Meclisi Üyesi Aylin Yaman,

Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık,

Parti Meclisi Üyesi Hakan Uyanık,

Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek,

Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer ve

Parti Meclisi Üyesi Sevgi Kılıç

İşte Mehmet Sekmen’in çalışmalarını yerinde incelemek için Erzurum’a gelen Yüksek Disiplin Kurulu Üyelerinin isimleri;

Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Saniye Barut ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Sezgin Kaya

Yani gelinen nokta da görüyoruz ki, CHP’li 40 Milletvekili, 7 Parti Meclis Üyesi ve 2 Yüksek Disiplin Kurulu üyesinin toplamından oluşan 49 kişi 1 Mehmet Sekmen Etmez...

Cumhuriyet Halk Partisinin Erzurum’da tabela partisinden ibaret olduğu gerçeğini göz önünde bulunduracak olursak buradan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na da bir tavsiyemiz olacaktır.

Bugün Erzurum’a göndermiş olduğun 49 kişiden oluşan heyetinin ufukları yetmez Mehmet Sekmen’in Erzurum’da yaptıklarına…

Hatta istersen bir sonraki sefere sen gel Erzurum’a…

Hatta İstersen CHP Genel Merkezini taşı Erzurum’a…

Ama şunu o kafanıza iyi sokun ki; Cumhuriyet Halk Partisini dahi Erzurum’a taşısanız.

Torunuz Topunuz Bir Mehmet Sekmen etmezsiniz… Edemezsiniz…

Ufuk Meselesi Vesselam…


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı