Emrullah Akpunar, "STK'larımız ve Muhtarlarımız Doğal Danışmanlarımız Olacak"

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, "Muhtarlarımız; Bizim Elimiz, Ayağımız, Gören Gözümüz, Duyan Kulağımız ve Aynı Zamanda Sesimiz Olacaktır"

Emrullah Akpunar,

 

“Sivil toplum kuruluşlarımızın yetkilileri ve muhtarlarımız Aziziye İlçemizin yönetiminde önemli birer paydaşlarımız, ortaklarımız olacak” diye konuşan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Biz seçildiğimiz takdirde belediye çalışmalarında, sivil toplum kuruluşlarını ve muhtarlarımızı belediye başkanlarına danışmanlık yapabilecek bir statüye kavuşturacağız dedi.

Göreve geldiğinde muhtarlarla sıkı bir ilişki içinde olacağının sözünü veren Emrullah Akpunar, Allah nasip ederse 1 Nisan 2024 sabahı Biz yönetimi devraldığımız da Sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımızı yönetimin ortağı haline getireceğiz. Mahallelerdeki gözümüz kulağımız SKT’lar ve muhtarlarımızı İlçemizi en iyi şekilde yönetmek için değerlendireceğiz. STK’larla ve muhtarlarla sürekli bir araya gelerek ortak çalışma stratejileri belirleyeceğiz”

Özellikle Muhtarlarımız gerçekten de demokrasimizin yapı taşıdır diye sözlerine devam eden Emrullah Akpunar, Mahalledeki sorunları yakın takip etmeleri, Aziziyeli vatandaşlarımızın taleplerini bize aktarmaları bizim için son derece kıymetli. Onlar belediye başkanlarına aslında ayna tutuyorlar. Tabii bir belediye başkanı için bu bir tercih; Siz ilçeyi muhtarlarla birlikte mi yöneteceksiniz yoksa bildiğinizi mi okuyacaksınız. Eğer ki derdiniz halka hizmetse o zaman muhtarların kapısını çalarsınız. Sorunları dinler ve çözüm önerilerinizi de sunarsanız refahı yüksek, mutlu bir ilçe yaratabilirsiniz diye konuşan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, "Belediyecilikte muhtarlar bizim elimiz, ayağımız, gören gözümüz, duyan kulağımız ve aynı zamanda sesimiz olacaktır. İnanıyorum ki Aziziye ilçemizi güzel yarınlara Belediye Başkanı, STK’lar ve Muhtarlar birlikteliğiyle taşıyacağız” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı