EMRULLAH AKPUNAR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar Yüzlerce kişiyle Dadaşkent'te seçim irtibat ofisi açtı.

EMRULLAH AKPUNAR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

 

Yaklaşık 1,5 aydır sahada aktif bir biçimde çalışan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Ilıca'dan sonra, Dadadaşkent'te de seçim irtibat ofisi açtı.

 

 

Adeta bir gövde gösterisine dönüşen açılışa, YRP İl Başkanı Adnan Bozan, İlçe Başkanları, Palandöken Belediye Başkan Adayı, Yusuf Kızıltaş, Aşkale Belediye Başkan Adayı Enver Başaran ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılış konuşmasında Akpunar şunları söyledi;  

Kıymetli Hemşerilerim, biliyorsunuz ki Yeniden Refah Partisi’nden Aziziye Belediye Başkanlığı için aday olmuş bulunmaktayım. Burada bulunan her biriniz beni iyi tanıyorsunuz, bende sizleri yakından tanıyorum zira biz sizleri seçimden seçime hatırlayan, seçim dönemi sizlerden oy isteyip sonrasında unutanlardan değiliz. Biz ömrümüzü bu bölgede geçirdik. Köylüsünden çiftçisine, esnafından emeklisine, yaşlısından gencine hepinizin sorunlarını biliyorum. Çünkü onlar aynı zamanda bu bölgede yaşayan biri olarak, benim de sorunlarım.

Kıymetli hemşerilerim, ben sizin karşınıza ilk kez çıkmıyorum. Bir önceki seçimde de birlikte yol yürüdük, bağımsız aday olduğum bir önceki dönem de bana verdiğiniz oylar için teşekkür ediyorum ve şunu bilmenizi isterim ki o dönem bana verdiğiniz her bir oya sahip çıkarak, helal getirmedim. Şimdi bir kez daha sizlerden oy istiyorum.

Helalı haramı bilen bir belediyecilik anlayışı için,

Belediyenin kapısına “ rüşvet alan da verende melundur” yazısını asmak için,

Kaynakları ilçede yaşayan herkese eşit bir biçimde, ayrım yapmadan hizmete dönüştürmek için,

Adil hizmet dağılımı için,

Şeffaf, hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı için,

Ehliyet liyakat ve istişare için,

İnsana saygılı sosyal bir belediyecilik anlayışı için,

Gereksiz bürokrasiyi kaldırmak için,

Vatandaşının yanında olan, gençlerimiz için yeni istihdam olanaklarını sağlayan, köylü vatandaşımızın ürünün değerinde satılması için çaba sarf eden, esnafı yoran bunaltan değil, sorunlarını hafifleten yük alan bir belediye oluşturmak için, 

Kapalı kapıların ardında makam koltuğuna sıkışan bir belediye değil, kapıları ardına kadar açık, halkla birlikte ilçeyi yöneten bir belediye için,

Aday olduktan sonra yaptığımız seçim çalışmalarında, çiçek gibi tertemiz, pırıl pırıl bir ilçe olması gerekirken Aziziye adeta kirli bir ilçe görüntüsü sergiliyor. Belediyenin asli hizmeti olan temizlik problemini ortadan kardıran bir belediye için, 

Yeniden bir kez daha sizlerin oyuna talibim. Aziziye seçmeni feraset sahibidir, kimin gerçekten onlar için çabaladığını kimin makam ve mevki sevdalısı olduğunu ayırt edecek feraset sizlerde var.

Gelin hep birlikte ilçeyi layık olduğu yere getirelim.

Mart seçimleri Aziziye için bir şahlanışın başlangıcı olsun. Hepinize güvenim sonsuz, bunu başarabilecek projelere, liyakatli kadrolara sahibiz. Allah’ın izni, sizlerin desteğiyle bunu başarabiliriz, başarabiliriz, Başaracağız İNŞALLAH.

Bu seçim ofislerimizi boş bırakmayın, gelin isteklerinizi, taleplerinizi, sorunlarını sıkıntılarınızı buralarda bizlerle paylaşın, istişare edelim, Aziziye’yi daha güzel bir ilçe haline nasıl getiririz onu konuşalım.  Sizlerin fikirleri, önerileri bizim için çok kıymetli.

Hepinizi bir kez daha en kalbi duygularımla selamlıyor, mart seçimlerinin şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun…

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı