Emrullah Akpunar, Gelin Aziziye’yi Hep Birlikte Yönetelim.

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, “Ben de Aziziye’nin Bir Belediye Başkanıyım" Diyebilmek İçin, Gelin Aziziye’yi Hep Birlikte Yönetelim.

Emrullah Akpunar, Gelin Aziziye’yi Hep Birlikte Yönetelim.

 

31 Mart 3024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdare seçimlerine yaklaşılan şu günlerde Aziziye’de Adayı kesinleşen tek Parti Yeniden Refah Partisi oldu.

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Adaylığının açıklanmasının ardından Erzurum’a dönüşte Havaalanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Erzurum Havaalanında binlerce kişi tarafından karşılanan Emrullah Akpunar, 420 araçlık konvoy ile şehre giriş yaparak adeta gövde gösterisi yaptılar.

Emrullah Akpunar’a olan bu sevgi seli şehirde de büyük yankı uyandırırken Trafik özellikle Dadaşkent ve Ilıca'da kilitlenme noktasına geldi.

Bu coşku seli içerisinde vatandaşların, eş, dost ve Partililerin teveccühü karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Yunus’un sözüyle sevenlerine seslendi; “Dostun Evi Gönüllerdir. Gönüller Yapmaya Geldik” dedi.

Vakit kaybetmeden saha çalışmalarına başlayan Emrullah Akpunar'ın karşılama sonrası ilk durağı Dadaşkent oldu.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen Akpunar, “İnsan alemde hayal ettiği kadar yaşar” der büyüklerimiz. Alparslan hayal etti; Anadolu’nun kapılarını açtı. Osman Gazi hayal etti; Osmanlının tohumlarını attı, Fatih Sultan Mehmet hayal etti; Gemileri karadan yürüttü, Mimar Sinan hayal etti; Süleymaniye’yi inşa etti. Bütün büyük adımlar büyük hayallerle başlamıştır. Bizimde hayalimiz Sizlerle birlikte Yaşanılabilir Bir Aziziye İnşa Etmektir" diyerek sözlerine başladı.

31 Mart Yerel Seçimleri sadece Aziziye’yi yönetecek isimleri seçmek olmadığının altını çizen Emrullah Akpunar, aynı zamanda Aziziye ile ilgili kararlar alacak isimleri de seçeceklerini vurguladı.

Vatandaşlara; “Pekiyi, Aziziye ile ilgili sizler de söz sahibi olmak istemez misiniz?

Aklınızdaki fikir ve projelerin, Belediyeniz tarafından hayata geçirilmesini istemez misiniz?

Ben de Aziziye’nin bir parçasıyım demek istemez misiniz?"

Aziziye için eminim hepinizin aklından geçen bir şeyler vardır. İşte tüm bunları uygulayabilmek, Aziziye’ye benim de bir katkım var diyebilmek, “Ben de Aziziye’nin Bir belediye Başkanıyım" diyebilmek için, Gelin Aziziye’yi hep birlikte yönetelim.

Söz Veriyorum; Halkımızın Aziziye’mize projeleriyle, çözüm önerileriyle katkı sağlamalarının önünü sonuna kadar açacağız diye sözlerine devam eden Emrullah Akpunar, seçim gününe kadar Aziziye İlçemizde “Sıkılmadık El. Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız” gerekirse her vatandaşımızla iki kere, üç kere bir araya geleceğiz. Çünkü hedefimiz yerinden yönetilen bir anlayış ve bu anlayışa göre, kendimizi de, İlçemizi de hep birlikte yöneteceğiz. 

1 Nisan 2024 sabahında Aziziye Belediye Başkanlığına seçilmemiz durumunda, Her bir mahallelinin ihtiyaçlarını o mahallede yaşayan insanımızdan dinleyerek, hep birlikte doğru analiz ederek, sorunlara çözüm bulacak, Aziziye’yi daha yaşanabilir bir İlçe haline getirmek için şeffaf, katılımcı, önce halka soran, halka kulak veren ve halkı dinleyen, eşitlikçi, adil ve güçlü bir yönetim yapısına kavuşturacağız. Aziziye’nin daha etkin ve katılımcı bir yönetim anlayışla buluşması için, sizlerin görüşlerini ön planda tutacak, her adımı birlikte planlayacak ve birlikte yöneteceğiz” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı