Emrullah Akpunar, Çöpten, çukurdan ve çamurdan milletimizi kurtar

YRP Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Bizim Aziziye İçin 3Ç Formülümüz Var. Çöpten, çukurdan ve çamurdan milletimizi kurtar

Emrullah Akpunar, Çöpten, çukurdan ve çamurdan milletimizi kurtar

 

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ilıca ve Dadaşkent'te bulunan İki Seçim Koordinasyon merkezinin de sabahın ilk saatlerinden gecenin bir yarısına kadar dolup taştığını ifade eden Emrullah Akpunar, Vatandaşlarımızın dilek, istek ve şikayetlerini dinliyor, Not ediyor ve projelerimizi vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz dedi.

Çöpten, Çukurdan ve Çamurdan Milletimizi Kurtaracağız!

Günün her saati gerek seçim koordinasyon merkezinde gerekse saha çalışmaları kapsamında vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Emrullah Akpunar, özellikle mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın öncelikli üç şikayeti var. “ÇÖP, ÇUKUR VE ÇAMUR” Söz veriyorum. Seçilmemiz halinde ilk projemiz “3Ç” formülünü hayata geçirmek olacak. Peki Nedir 3Ç Formülü; ‘Çöp, Çukur ve Çamur.’ Bununla mücadele etmek hem büyükşehir hem de ilçe belediyelerinin birinci vazifesidir. Çöpten, çukurdan ve çamurdan milletimizi kurtarmamız lazım. Halen bazı yerlerde görüyoruz, gidiyoruz, vatandaşlarımızla konuşuyoruz. Vatandaş diyor ki; ‘Başkanım bizi tozdan, çamurdan kurtarır mısın?’ Halen asfalt sorunu, yol sorunu çözülememiş yerler var. 21. yüzyılda bu sorunlarla mücadele ediyoruz. Uzaya insan gönderiyoruz ama vatandaşımız evine gidecek yol bulamıyor” diye konuştu.

Ahlaklı Belediyecilik ile Aziziyeli hemşerilerimize özlem duydukları hizmeti getirmek istediklerini dile getiren Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, “İlçemize ve şehrimize sahip çıkalım. Ahlaklı bir belediyecilik örneği sergileyelim. Ahlak olmadığı zaman yolsuzluk, haksızlık ve rüşvet olur. Ahlaklı belediyecilikle rüşvetin, yolsuzluğun ve adaletsizliğin kökünü kazıyalım. Ahlaklı Belediyecilik ile milletimizin özlem duyduğu hizmeti buraya getirelim” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı