EMRULLAH AKPUNAR "BİZİM SEVDAMIZ AZİZİYE'NİN BÜYÜYÜP GELİŞTİĞİNİ GÖRMEKTİR"

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmalarına devam ediyor.

EMRULLAH AKPUNAR

 

Devletin imkanlarını kullanmadan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeden siyaset yapıyoruz diye konuşan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Bizim makamımız milletimizin gönüllerdir. Onlara hizmet için varız. Birileri gibi koltuk meraklısı değil bu milletin sevdalısıyız. Bizim Sevdamız Aziziye'mizin büyüyüp geliştiğini görmektir dedi.

Bizler, Yeniden Refah Partisi olarak Aziziye'ye yeni bir soluk getirmek, ilçemizi refah içinde yönetmek ve hizmetlerimizi her kesime ulaştırmak için buradayız. Bizim için önemli olan, Aziziye'nin her bir köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğunu ve refahını sağlamaktır diye konuşan Emrullah Akpunar, Aziziye ilçemizin en ucra noktasında yaşayan bir vatandaşımızdan en merkezinde yaşayan her bir vatandaşımıza kadar sorunlarını çözmek için kararlılıkla çalışacağız. Eğitimden sağlığa, çevre temizliğinden altyapıya kadar her alanda hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla Aziziye'mizi daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bu süreçte sizlerden aldığımız destek ve güçle, Aziziye'ye ‘Ahlaklı Belediyecilik’ anlayışını getireceğiz. Hep birlikte, daha yaşanabilir bir Aziziye için el ele vereceğiz. Birlikte, güçlü bir Aziziye için yola çıktık. 31 Mart gecesi ciddi bir fark atarak kazanacağız. Bize güvenin.” dedi.

Aziziye'de değişimin ancak vatandaşların desteği ve sandıkta vereceği oylarla gerçekleşebileceğini belirten Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, “Aziziye'mizi ahlaklı ve adil bir belediyecilik ile buluşturacağız. Belediyenin hizmetleri ve imkanları her kesime ve herkese adil olarak ulaştırılacak. Sadece bir avuç toplulukla hareket etmeyeceğiz. Belediyeciliğin tüm imkan ve uygulamaları ahlaklı bir anlayış ve yönetim ile yerine getirilecek. İlçemizin sorunları, ihtiyaçları hepimizin malumudur. Aziziye hizmet bekliyor, Aziziye algı yönetimiyle üzeri örtülen sorunlarının çözümünü bekliyor. 31 Mart’ta hemşehrilerimizin desteğiyle inşallah kazanacağız. Saltanatı, lüksü, şatafatı, israfı bitirerek hak ve adalet çizgisinde hizmetin nasıl yapıldığını göstereceğiz. Çünkü biz ahlaklı belediyecilik diyoruz. Ahlaklı belediyecilikte vatandaşın her kuruşu emanettir, tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır. Biz bu hakkı her kuruşuna kadar koruyarak kaynakları ve imkanları sadece milletimize hizmet için kullanacağız. O zaman Aziziye'nin sorunları nasıl çözülür herkes görmüş olacak. İlçemizin gerçek ihtiyaçlarına cevap verecek, ayakları yere basan projelerimizle 1 Nisan’dan itibaren Aziziye'mizde efsane Milli Görüş Belediyeciliğini hayata geçireceğiz” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı