Emrullah Akpunar, Aziziyeli Hemşerilerimizin "Patronu Değil, Evladı Olacağız"

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, "Aziziyeli Hemşerilerimizin Refah Seviyesini Yükseltmek, Birinci Hedefimiz Olacaktır…"

Emrullah Akpunar, Aziziyeli Hemşerilerimizin

 

Şehrimizin asıl sahibi milletimizle birlikte, beraber istişarelerde bulunarak, gönül Gönül’e bir yolculuğa çıkmaya, şehrimizin her kesimiyle ayrımcılık yapmadan, bilim adamları, eğitimciler, gazeteciler, teknik adamlar, muhtarlarımız ve geleceğimiz olan genç kadrolarla Erzurum'un ve Aziziye İlçemizin ruhuna uygun şekilde yönetmek için yola çıktık diye konuşan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi olarak bizim belediyeciliğimizde, adalet anlayışı, şeffaflık, katılımcılık anlayışı hakim olacaktır dedi.

Halkta karşılığı olan halk meclisiyle belediyemizi yönetmeye talibiz diye konuşan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar sözlerine şöyle devam etti. "Bugün olduğu gibi belediyeyi, belediye başkanlığını bir zenginleşme yeri, bir rant kapısı, ailesini, sülalesini, bağlı olduğu locaları zengin etme aracı olarak gören değil, milletin derdine derman olup böylece Allah’ın rızasını kazanmak, halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla belediyecilik yapacağız. Biz bu anlayışın, bu belediyeciliğin yeniden inşallah 30 sene sonra Aziziyemizde milletimizle buluşturulması için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık ve 31 Mart seçimleri için vatandaşımızın ayağına gidiyor, kapısını çalıyor, sıkılmadık el, dokunmadık omuz bırakmamaya gayret ediyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar sözlerine şöyle devam etti;

Yeniden Refah Partisi olarak bizim belediyeciliğimizde, adalet anlayışı, şeffaflık, katılımcılık anlayışı hakim olacaktır. 

Yüreklere tek tek dokunacağız, hemşerilerimizin refah seviyesini yükseltmek, birinci hedefimiz olacaktır. 

Çözüm odaklı, insanlarımızı güler yüzle karşılayan bir personel yönetim anlayışıyla çalışacağız.

1.nci ve 2.nci Organize Sanayi Sitelerini sınırları içerisinde bulunduran Aziziyemizde Sanayicimizin ve özellikle çiftçimizin hizmetinde bir belediyecilik anlayışıyla çalışacağız.

Eğitimcimizin ve emekçilerimizin hizmetinde olacağız.

Sağa ve sola bakmadan, yalpalamadan, eğilmeden, daima istikamet üzere, hep ileriye bakarak, bu vazifenin nasıl yapılacağını uygulamalarımızla inşallah göstereceğiz.

Bazen Ömer olup, geceleyin tenceresinde taş ve su kaynatan annelerimizin yoldaşı olacağız.

Bazen Osman olup, merhametimizle tüm dertlilerin dertlerine derman olacağız.

Bazen Ali olup, nefsimizin ve öfkemizin esiri olmadan, mazlumun feryadına Zülfikar olup, haksızlığa dur diyeceğiz.

"Farklılıklarımız zenginliğimizdir” deyip, düşüncesine, meşrebine, rengine bakmadan, katılımcı belediyeciliği, Aziziye'den tüm dünyaya duyuracağız.

Kardeşlik ve beraberlik içerisinde, Allah’ın rahmetini üzerimize alarak, insanlarımızın duasını ve teveccühünü almaya talibiz.

Aziziye İlçemizin Gelişmesi ve Kalkınması için omuz verecek olan ve ihtiyaçlarına çözüm üreten tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. 

Aziziyeli hemşerilerimizin "Patronu değil, evladı olacağız. Engel değil, destek olacağız. Alan değil, veren olacağız. 

Gruplaşmayacak, bir bütün olacağız. 

Hep birlikte Aziziye için çalışacak, Aziziye için refah vakti diyeceğiz! 

Allah çıktığımız yolda muvaffakiyetler nasip eylesin. Hayırlı olsun." dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı