Emrullah Akpunar, Ahlaklı Belediyeciliği 1 Nisan’da Herkese Göstereceğiz

Emrullah Akpunar, "Belediye Başkanları, Almış Olduğu Emanete İhanet Etmeden, Şehrine İhanet Etmeden, Kötülük Yapmadan Yönetmekle Mükelleftir"

Emrullah Akpunar, Ahlaklı Belediyeciliği 1 Nisan’da Herkese Göstereceğiz

 

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, İftar sonrası Dadaşkent'teki Seçim Koordinasyon Merkezinde toplanan kalabalığa seslendi.

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Aziziye ilçemizde yaşayan vatandaşların emanetlerine 5 yıl boyunca sahip çıkacaklarını söyledi. Akpunar, “1 Nisan itibariyle inşallah refahlı belediyeciliğin ne olduğunu, ahlaklı belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceğiz. Belediye başkanları şehrin emanet edildiği insanlardır. Belediye başkanları, almış olduğu emanete ihanet etmeden, şehrine ihanet etmeden, kötülük yapmadan yönetmekle mükelleftir. Sokağınızı emanet edeceksiniz. Mahallenize emanet edeceksiniz. Paranızı, alın terinizi, emanet edeceksiniz. Belediye başkanları eğer sokağınıza sahip çıkmazsa ne olur biliyor musunuz? Çöpten, çukurdan ve çamurdan şehir kurtulamaz. Şehrinizi çöp, çukur ve çamurdan kurtaracak olan belediye başkanlarıdır” dedi.

Gençlerin iş kaygısını belediye başkanlarının gidermesi gerektiğini söyleyen Emrullah Akpunar, “Belediye başkanları, gençlerimizi istihdam garantili, iş garantili meslek edindirme kursları marifetiyle meslek sahibi yapacak ve işe yerleştirecek. Aziziye ilçemiz sınırlarında bulunan aktif 1. Organize Sanayi Sitemizde istihdama yönelik Fabrikaların daha aktif olmaları için girişimler yapacağız. Bununla birlikte Ilıca'da yapımı devam eden Şeker Fabrikasının karşısındaki 2. Organize Sanayi Bölgesinin de tam kapasiteli aktif olduğunda İnşallah İlçemizde işsizlik sorunu ortadan kalkacak. Yine İlçemiz sınırlarında bulunan bir çok nokta da İstihdama yönelik işletmelerin kurulması için Yurtiçinden ve Yurt dışından yatırımcıların önlerini açarak onlara hiç bir zorluk çıkarmadan yatırım yapmaları için elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz. İşsiz gençlerimizi, alıp iş ve aş sahibi yapmak dünyanın en güzel, en makbul ve en kutsal işidir. Kaynamayan tencere, tütmeyen ocak bırakmamaktır. Soruyorum, 31 Mart'ta bize sahip çıkacak mısınız? İnşallah biz de sizin emanetinize sahip çıkacağız. Alın terinize, paranıza sahip çıkacağız diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı