EMRULLAH AKPUNAR, "AHLAKI BELEDİYECİLİK KAZANACAK"

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Biz Bu İnancı Hemşerilerimizin Bizleri Görünce Gözlerinde Gördüğümüz Samimiyetten, Bize Sarıldıklarındaki Sıcaklıktan Alıyoruz.

EMRULLAH AKPUNAR,

 

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar hafta sonunu dolu dolu geçirdi.

Dadaşkentte esnaf ziyareti yapan Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Aziziye Belediye Başkanlığına seçildiği günden sonraki hayata geçireceği projelerini anlattı

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, “Yeniden Refah Partisi Türkiye genelinde seçimlerin anahtar partisi Erzurum’da ise merkez partisi haline gelmiş durumdadır” diyerek şöyle devam etti: “Yaklaşık iki aydır sahada Aiziyeli hemşerilerimle bir araya geliyorum. Aziziye'nin dört bir yanında kime sorsanız, ‘Oylar Yeniden Refah’a’ diyor. Bu arada Yeniden Refah Partisi’nin üye sayısı da seçimlere yaklaştıkça normalin çok üstünde artış gösteriyor. Biz bu seçimi alacağımıza yürekten inanıyoruz. Biz bu inancı Aziziyeli hemşerilerimizin bizleri görünce gözlerinde gördüğümüz samimiyetten, bize sarıldıklarındaki sıcaklıktan alıyoruz. Erzurum'a ve Aziziye'ye 30 yıl önceki millî görüş belediyeciliğini hatırlıyor ve o hizmetlere özlem duyuyor. Yeniden millî görüşü istiyor, Yeniden Refah’ı istiyor.

31 Mart 2024’te Yeniden Refah’ın kazanması, ahlaklı belediyecilik döneminin başlatılması için önemlidir. 

Ahlaklı belediyecilik demek; belediye başkanı bir adım atarken, o adımın ahiretteki karşılığını düşünerek atması demektir. 

Kendi nefsini, kendi ismini, kendi cebini düşünerek değil, bu attığım adımın Allah karşısında hesabını verebilir miyim diye düşünerek adım atması demektir.

Belediye başkanının, belediye makamını ticaret müessesesi rant kapısı olarak gördüğü değil, ibadet yeri olarak gördüğü bir belediyecilik demektir.

Ahlaklı belediyecilik, milletin derdine derman olarak, millete hizmet ederek, Allah’ın rızasını kazanmaktır. ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla bu hizmetin yapılması demektir.

Ahlaklı belediyecilik, milletin emanet ettiği bir kuruşun bile hesabını yapan ve hiç kimseye bir kuruş bile yedirmeyen belediyeciliktir. 

Kentsel dönüşümü yaparken rantsal dönüşüm olarak değil, hakka ve hukuka riayet ederek, kul hakkını gözeterek, depremi gözeterek, çevreye zarar vermeden yapan belediyeciliktir. 

Yeşili ve çevreyi, tabiatı, sokak hayvanlarını inancımızın gereği koruyan kollayan bir belediyeciliktir. 

Ahlaklı belediyecilik demek, vatandaşın değerleriyle uyumlu projeler üreten ve icraatlar gerçekleştiren belediyecilik demektir. 

‘Önce ahlak ve maneviyat’ anlayışıyla hareket eden belediyecilik demektir. 

İnşallah, 31 Mart’tan itibaren ahlaklı belediyecilik Yönetim anlayışını Aziziye'den başlatacağız. İlk adımı Aziziye'den atacağız.”


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı