EKREM İMAMOĞLU TELESKOPUNU ERZURUM'A DOĞRU ÇEVİRMİŞ MEHMET SEKMEN'İ TAKİP EDİYOR

Mehmet Sekmen'in Göreve Geldiğinde Başlattığı Hizmeti Ekrem İmamoğlu Şimdilerde Kampanya Diye Yapıyor!

EKREM İMAMOĞLU TELESKOPUNU ERZURUM

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in 2016 yılının Ağustos ayında "Bir Ömür Bir Fidan" Sloganıyla başlattığı ve proje kapsamında Ağustos 2016 tarihi itibariyle bebeği olan ailelere, yeni doğan seti hediye ederek başlattığı ve halen günümüze kadar devam ettirdiği kampanya'yı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önceki gün büyük bir proje hayata geçirmiş gibi duyurması Ekrem İmamoğlu'nun bugün yaptığını Mehmet Sekmen'in 2016 yılında başlatmış olduğu kampanya'nın çakması olarak değerlendirildi.

Ekrem İmamoğlu'nun önceki gün katıldığı bir özel televizyon kanalında artan kent yoksulluğuna dikkat çekerek dar gelirli aileler için yeni bir dayanışma başlatacaklarını açıkladı.

İBB’den “yenidoğan” kampanyası başlığıyla basına servis ettiği haberde; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoksul ailelerin yenidoğan bebekleri için yeni bir kampanyanın müjdesini verdi. Hayırseverlerin de desteğinin kabul edileceği bu kampanya ile ihtiyaç sahibi ailelere 3-4 aylık bez, mama, giysi ve beşik desteği sunulacak. denildi.

Oysa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, 2016 yılı Ağustos ayında başlatmış olduğu kampanya'da ne ihtiyaç sahibi ailelere ibaresi kullanıldı. Ne de Hayırseverlerden destek istiyoruz çağrısı yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün başlatmış oldukları bu kampanya'nın Pandemi süreci içerisinde bulunduğumuz şu günlerde 3-4 ay kadar devam edeceğine de vurgu yaptı.

Oysa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bu kampanya'yı 206 yılından beri aralıksız devam ettirmektedir.

Geldiğimiz nokta da görüyoruz ki;  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Radarlarını Erzurum'a doğru çevirmiş, Belediyecilik noktasında tecrübeli, bilgi, birikim ve donanıma sahip Mehmet Sekmen'in geçmiş yıllarda hayata geçirdiği projeleri sıkı takibe almış, adeta Teleskopunu Erzurum'a doğru kurmuş Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in hayata geçirdiği projeleri İstanbul halkına sanki kendisi projelendirmiş gibi yutturmaya çalışıyor. 

Yemezler Eko...

Kopyala Yapıştır mantığıyla Belediye Başkanlığı görevini yürütmeye çalışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediyecilik noktasında ne kadar tecrübesiz olduğunu önceki gün katıldığı televizyon programında bir kez daha gözler önüne serdi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin beş yıl önce hayata geçirdiği ve halen devam ettirdiği projeyi bugün pandemi süreci kapsamında sanki kendi projesiymiş gibi İstanbul halkına müjdelemesi Erzurum Haber 25 Gazetesi'nin gözünden kaçmadı. Her fırsatta Hayırsever vatandaşlardan para tırtıklamak için çakma projelerle gün yüzüne çıkan Ekrem İmamoğlu, Bu seferde baltayı yine taşa vurdu. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı