Efkan Ala`ya Miting Gibi Karşılama

Aşkale'de katıldığı doğalgaz açılış töreninde konuşan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, yeni kurulan Türkiye'yi sandıktan çıkan partinin yöneteceğini söyledi.

Efkan Ala`ya Miting Gibi Karşılama

Seçin çalışmaları kapsamında ilçe gezilerini sürdüren İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Aşkale'yi ziyaret etti. Beraberindeki AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile İlk olarak AK Parti Aşkale İlçe teşkilatını ziyaret eden Efkan Ala, ilçe başkanı İrfan Kervan'dan çalışmalar hakkında bilgiler alarak ilçe teşkilatı binası önünden vatandaşlara seslendi.

İKTİDARDAN KEMER SIKMA DİYE BİR ŞEY DUYDUNUZ MU”
Aşkale'ye yapılacak hizmetleri sıralayan Efkan Ala, muhalefeti eleştirdi. Ala,”Biz burada çalışıyoruz. Hizmeti biz götürüyoruz muhalefet bizim yaptıklarımızı söylüyorlar. Kısacası diyoruz ki onlar konuşur biz yaparız. Şimdi insanlar konuşuyor yeni kurulan Türkiye'yi kim yönetecek. Bir kısmı diyor ki orayla burayla ittifak kuranlar bunlar yönetsin, bizde diyoruz ki kardeşim bu ülkeyi bu meydandaki Aşkaleli kardeşlerim yönetecek. Ne yaparsanız yapın devleti sandıktan çıkan yönetecek, sandıktan çıkana da Aşkaleli karar verecek. 2002'de bir yönetim devralındı. Bir koalisyon vardı. 90'lı yılların banka hortumlamaları, krizleri ve rezaletlerini hep birlikte yaşadık biliyoruz. Şimdi 2002'de aldığımız memleketin hali şu. 3 parti iktidarda koalisyon. İMF elimize bir reçete tutturmuş şimdi bu reçetenin hedefi kemer sıkma denilirdi. Peki siz 2002'den beri iktidardan kemer sıkma diye bir şey duydunuz mu” dedi.

İlçe teşkilat binası önündeki vatandaşlara seslenen Ala, daha sonra Aşkale Kaymakamlığı'nca düzenlenen doğalgaz açılışına katıldı. Törenin ardından Aşkale Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar'ı, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran'ı ve Aşkale Çimento Fabrikasını ziyaret eden eden Ala, esnaf ziyaretinde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı