EFKAN ALA´YA ERZURUM´DA İHANET EDEN BİRİLERİ Mİ VAR?

Erzurum´un Kabinedeki Gururu, İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala´nın Onca Titizliğine Rağmen, Paralel Yapıya Mensup İş Adamlarının Erzurum´da Kollanmaya Devam Edildikleri İddia Ediliyor

EFKAN ALA´YA ERZURUM´DA İHANET EDEN BİRİLERİ Mİ VAR?

 

 

ERZURUMHABER25: ?Tabanı ibadet, ortası ticaret ve üst tabakası ihanet içinde olan? PARALEL YAPI ile devletin mücadelesi devam ediyor. 

Gelişen ve Büyüyen Türkiye´nin Gerçek Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Erzurum´un gerçek kimliğini ve Dadaşlık ruhunun sadakatini Tüm Türkiye´ye duruşuyla ısbatlayan İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala´nın, Paralel Yapı ile mücadelesi hız kesmeden devam ederken, bu hassasiyetin herkes tarafından titizlikle yerine getirilmediği biliniyor.

Özellikle Erzurum bağlamında, Paralel Yapı ile yeterince mücadele edilmediği belirtilirken, Türkiye´nin bir çok Vilayetinde Paralel Yapı Mensubu İşadamlarına yapılan operasyonların devam ettiği fakat Erzurum´da halen daha ciddi bir PARALEL YAPI operasyonunun gerçekleştirilmediği tüm kamuoyunda konuşuluyor.

Erzurum´un kabinedeki gururu, İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala´nın onca titizliğine rağmen, Paralele Yapıya mensup İş Adamlarının kollanmaya devam edildikleri iddia ediliyor. İddialara göre; Erzurum´da yıllarca Paralel Yapı olarak bilinen cemaate yakın işadamlarının halen daha ticari faaliyetlerine ara vermeden devam ettikleri, servetlerine servet ekledikleri söylenirken, Siyasetteki söz haklarının güçlülüğüne de dikkat çekiliyor. 

Hatta pek çok PARALEL YAPI mensubunun kabuk değiştirerek, başka yan cemaatlere kayıp, kadrolaşmadan geri durmadıkları dillendiriliyor.

Devletin Güvenliğini tehdit eden bu unsura karşı Erzurum´da nasıl bir tedbir alındığı ise merak ediliyor. Paralel Yapıyla mücadele kapsamında İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala´nın göstermiş olduğu bu titizliğe Memleketi olan Erzurum´da birilerinin gölge düşürmeye mi çalıştığı da kafalarda oluşan sorular arasında.

Paralel Yapıya mensup iş adamlarının hala etkin olup olmadıkları, etkinler ise kim veya kimler tarafından kollandıkları kamuoyunca sorgulanıyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı