EFKAN ALA KABİNEDE OLMALI!

EFKAN ALA KABİNEDE OLMALI!

EFKAN ALA KABİNEDE OLMALI!

 

 

Muhtemelen Çarşamba günü AK Parti kabinesinde değişim yaşanacakken, gözler hemşehrimiz Efkan Ala´nın üzerinde.

En sancılı dönemlerde Devlet kademesinde kilit görevlerde bulunan ve var olan sancılı süreçleri suluhiyetle idare eden Efkan Ala´nın kabinede olmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Türkiye nefesini, tuttu ve yeni kabinede olacak isimleri konuşmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın hafta ortasında yeni kabine değişikliği konusunda kararını vermesi beklenirken, büyük bir değişimin yaşanacağı öngörülüyor. 

Yaşanılan sıkıntılı süreçte en kritik görevlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın en yakınında yer alarak, soğukkanlı bir şekilde pek çok olayı suluhiyete erdiren Efkan Ala´nın kabinede görev almasına kesin gözü ile bakılıyor.

İçişleri gibi etkin bir Bakanlık görevine 17-25 Aralık sürecinde dışarıdan göreve getirilen Efkan Ala, özellikle FETÖ terör örgütü ve PKK´nın Güneydoğu´daki şehir yapılanması ve hendek politikasına ağır darbeler vurmuştur. Vatanına, milletine, devletine ve özellikle Lideri Recep Tayyip Erdoğan´a olan bağlılığıyla Tüm Türkiye´nin gönlünde taht kuran Efkan Ala´nın terör örgütleriyle mücadele hususunda önemli mesailer harcaması akıllardaki yerini hala korumaya devam ediyor.

Batman ve Diyarbakır gibi OHAL kapsamında olan illerde Valilik yaparken örnek Vali olarak gösterilen Efkan Ala´nın daha sonra Başbakanlık Müsteşarlığı görevinde de göstermiş olduğu başarılı çalışmaların ardından 17-25 Aralık Fetö terör örgütünün hortlamaya başladığı o günlerde İçişleri Bakanlığı gibi zor ve Ulvi bir göreve gelmesinin ardından ülkenin yaşadığı sıkıntıları yine bir devlet adamı gibi suluhiyete erdiren Efkan Ala´nın, bu görevi de layıkıyla yaptığı biliniyor.

Zor zamanların insanı olarak, Devletin her kademesinde etkin görev alan deneyimli isimlerden biri olan Efkan Ala´nın kabinede olması gereği herkes tarafından arzulanırken, özellikle Erzurumlular Efkan Ala´nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kabineden görmek istediklerini dile getiriyorlar.

 


Anahtar Kelimeler: EFKAN KABİNEDE OLMALI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false