Efkan Ala: "CHP Milletin Değerleri ve İnançlarıyla Mücadelenin Adıdır"

İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, CHP´nin milletin değerleri ve inançlarıyla mücadelenin adı olduğunu söyledi.

Efkan Ala:

 

 

İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, CHP´nin milletin değerleri ve inançlarıyla mücadelenin adı olduğunu söyledi.

Bursa´da seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunan İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Yıldırım Belediyesi Cumhur İttifakının AK Partili ve MHP´li meclis üyeleriyle buluşan Ala, bu ittifakının gönül birliği ile ortaya çıktığını söyledi.

Bölgesinde her şeyin tarumar olduğu bir coğrafyada yaşadığımızı belirten Ala, "Ülkelerin birbirine ekonomik savaş açtığı süreci yönetiyor ve Türkiye´nin geleceğine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İşte Cumhur İttifakı böyle durumda gönül birliği olarak ortaya çıktı. Biz "yerelde gönül belediyeciliği" diyoruz. Ama bunu gönül birliği ile sağlayacağız. İnşallah gönül birliği ile Cumhur İttifakı bu millete bir gelecek inşa ediyor. Zaten bu gönül birliğinin de altı binlerce yıllara dayalı olarak doludur. Bunun altını bizim doldurmamıza gerek yok, milletimiz doldurmuştur. Milletin hangi değerine bir saldırı olmuşsa, burada bulunan bütün arkadaşlarımız gönülden karşı çıkmıştır. Bu bugün değil, dün değil, önceki gün değil. Yarın da inşallah böyle olacak. Elbette farklı projelerimiz vardı. Ama ne zaman inançlarımız ve milletin değerleri söz konusu olduysa hep birlikte olduk. Karşımızda ise bu kadar hadise olurken, bizim siyaseten rakibimiz olan ve işin başını çeken bir CHP var. CHP bir zihniyetin adıdır. Bizler sadece birer parti değil, bir değerler manzumesinin adıyız. CHP´nin bu zihniyeti ise, milletin değerleri ile savaşmaktır. CHP milletin değerleri ve inançlarıyla mücadelenin adıdır. Bunu milletimizle bir kez daha paylaşmalıyız. CHP, milletin iradesiyle iş başına gelmiş olanlara karşı yapılan bütün hareketlerin, darbelerin, girişimlerin ya yanında olmuştur. ya da arkasında durmuştur" dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli