Düzgün AVM Dadaşkent’te hizmete girdi

Düzgün Market, AVM Konseptindeki 23’ncü ve Doğu Anadolu Bölgesi ve Erzurum'un En Büyük Şubesini Dadaşkent'te Açtı

Düzgün AVM Dadaşkent’te hizmete girdi

 

Erzurum'un milli sermayedeki gururu Düzgün Market, AVM konseptindeki 23’ncü ve en büyük şubesini Dadaşkent'te açtı.  Bölgenin en büyük yerel market zinciri şubesi olan Düzgün AVM 50 kişiye istihdam sağlayarak, kaliteli ve güvenilir hizmet vermeye devam edecek. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşma yapan Düzgün Grup Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, “Biz Kavak mahallesinde bakkal olarak atıldığımız ticarette. Bugün 23. Şubemiz olan Dadaşkent Düzgün AVM’yi açmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz ‘Birgün değil her gün Düzgün’ sloganına layık olmak. Düzgün ailesi olarak tüm çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın yarışını veriyoruz” dedi. İskender Düzgün, “Erzurum’da yerel sermayenin ürünü olan Düzgün Marketlerde, vatandaşımızdan duyduğumuz ve en çok mutlu olduğum söz, şu: Vatandaşlar, ilk kez geldikleri marketlerimizden bir daha ayrılmak istemediklerini bize iletiyorlar. Vatandaşın bu görüşü bizim için gurur vesilesi. Onlara layık olmaya çalışıyoruz.  Erzurum’da Düzgün markası büyüdüyse bunda en büyük pay sahibi Düzgün Marketlerde çalışanlardır. Hepsine teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte İnşallah daha nice şubeler açarız” diye konuştu.

İş insanı Ömer Düzgün ise  "Bu yeni şubemizde, müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunacak ve bölgedeki müşterilerimize daha fazla hizmet vermemizi sağlayacak. 50 kişinin istihdam edileceği yeni şubemiz sadece Dadaşkent’in değil, tüm Erzurum’un yerli ve güvenilir alışveriş merkezi ihtiyacını karşılayacak. Müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmak için modern tasarıma sahip olan şubemiz, bölgenin en büyük yerel market zinciri şubesi olacaktır. Düzgün Marketçilik olarak, müşteri memnuniyeti stratejisini hep ön planda tuttuk. Bu önceliğimiz doğrultusunda sizlere daha yakın olmak için yeni şubeler açmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

PUSULA


Anahtar Kelimeler: Düzgün Dadaşkent’ hizmete girdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı