?Düzgün Market 16. Şubesini hizmete açtı

Erzurum´un markası haline gelen Düzgün Marketler Gez Mahallesinde 16. Şubesini düzenlenen törenle hizmete açtı.

?Düzgün Market 16. Şubesini hizmete açtı

 

 

Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, ?Türk Milleti 7 düvel değil 77 düvel de gelse dimdik karşısında durur. 
 
Açılış konuşmasını yapan Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, ülkenin üzerinde oynanan oyunları hep birlikte bozacak güce sahip olduklarını belirterek ?Anafartalarda da, 15 Temmuz´da da bugünde aynı oyun oynanmak isteniyor. 15 Temmuz´da tanklarla, tüfeklerle istediklerini yapamayanlar bugün ekonomi üzerinden yeni bir oyun kurmaya kalkıyorlar. Yine başaramıyorlar ve başaramayacaklar. Kur üzerinde istedikleri oyunu oynamaya devam etsinler biz Düzgün marketler olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz. Bugün bünyemizde 450 kişi istihdam ediliyor. Biz bunu 2 binlere çıkarmak için daha çok çalışacağız. Yatırımlarımıza bundan sonra da devam edeceğiz?dedi.

Konuşmasında her yerli ve milli kuruma destek beklediklerini de ifade eden Düzgün, ?Bu desteği gördüğümüz zaman yapamayacağımız, başaramayacağımız hiç bir şey yok. Türk Milleti 7 düvel değil 77 düvel de gelse dimdik karşısında durur. Bugüne kadar ülkemizin üzerinde oyun oynayanlar bunun karşılığını misliyle aldı. Almaya da devam edecek. Bugün bize düşman olanlar yarın dost olmak için sıraya gireceklerdir. Biz diyoruz ki inadına yatırım, inadına üretim, inadına istihdam ve inadına çalışmak?diye konuştu.

BAŞKAN SEKMEN ÜRETİM OLMAZSA OLMAZ
İçerde bulunan ürünleri üretecek güce sahip olduklarını söyleyen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ?İlk geldiğimde de söyledim bugün de söylüyorum. Üretim olmazsa olmaz. Artık kendimiz üretmeliyiz. Bunun için de Erzurum Büyükşehir belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız?dedi.
Dualarla yalpan açılışın ardından davetliler marketi gezerek bol bol alışveriş yapma imkanı buldu.
 
Açılış törenine Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,  Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ETB Başkanı Hakan Oral ve çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli