DOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NİN YENİ ÇELİK KAPI MARKASI ERZURUM'DA DOĞDU

ERKAL Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney: Kriz ve Pandemi döneminde işini büyüten Erzurumlu işadamı başarısının sırrını açıkladı

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

 

Kriz ve pandemi döneminde işini büyüten Erzurumlu işadamı başarısının sırrını açıkladı; ERKAL Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney: "Memleketimi ve Ülkemi Çok Seviyorum. Erzurum'a Yatırım yapılmaz diyenlere inat her gün mesai arkadaşlarımızın sayısını artırmak için çalışıyorum. bu bağlamda Mesaiye hergün işe yeni başlamışım gibi bir heyecanla geliyorum ve hergün daha kurumsal olmak için çalışıyorum" dedi.

Ülkenin yaşadığı ekonomik daralma ve ardından da pandemi sürecinde üretime ara vermedikleri gibi daha da büyüdüklerini dile getiren ERKAL Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney, Ticari faaliyetlerine 1989 yılında ilk şirketi ER-KAL Elektrikle başladıklarını hatırlatarak, ER-KAL Şirketler Grubunun ana ilkesi Türkiye’nin altyapısını kaliteli ve teknolojiye uygun bir şekilde inşa etmektir diye konuştu. Erkal Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Zafer Ergüney, hedeflerinin aydınlık gelecekler için sağlam altyapılar kurup yeni yaşam alanları inşa etmiş ve teknolojiyi takip ederek yeni projeler üretmektedir dedi.

Uluslararası markalaşma yolunda sağlam adımlarla ilerleyerek hizmetlerini Türkiye ile sınırlı tutmayıp yurtdışında da çeşitli araştırmalar ve hizmetlerde bulunan ERKAL Şirketler grubu, Hizmet verdiği tüm ana iş kollarında, uluslararası, güçlü işbirlikleri ile yoluna devam etmektedir diye sözlerine devam eden Zafer Ergüney, ER-KAL Grup, başta Türkiye olmak üzere birçok  ülkede, dünya standartlarında sahip markalarla faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Kurulduğu zamandan bu yana ER-KAL Elektrik, ER-KAL İnşaat, ERGÜNEY GES, BURAK İnşaat, ERSOLAR Mühendislik ve ERKAL Kapı Sanayi gibi firmalarla çeşitli alanlarda ticari faaliyetlerde bulunduk. Bir zamanlar Erzurum'da hayal bile edilemeyen Güneş Enerji Santrallerini bugün itibariyle kuruyor ve işletiyoruz. Gelişen dünyaya uygun siteler inşa edip yeni yaşam alanları kuruyoruz diye konuştu.

ERKAL Grup son olarak faaliyetlerine modern ve güvenlikli çelik kapı üretimini de eklemiştir diye konuşan ERKAL Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney. Modern fabrikada kaliteli çelik ve yangın kapıları üreterek şehrimizin istihdamına katkı da bulunmayı şiar edinen firmamız Erzurum ve Doğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok noktasına ürettiğimiz Çelik Kapılarımızı ulaştırıyoruz. 

Tortum yolu üzerinde faaliyetlerine başladıkları Çelik Kapı imalatı hakkında bilgi veren ERKAL Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Zafer Ergüney, “Firmamız; çelik kapı, bina giriş kapıları, villa kapıları, yangın kapıları, dış iklim kapıları, ferforjeli devirli kapılar, farklı ölçü ve sistemlerdeki proje kapıları gibi birçok alanda üretim yapmaktadır. Erzurum'dan Doğu Anadolu bölgesi ve tüm Türkiye'ye müşteri memnuniyeti ve talebi odaklı üretim yapmaktayız”. Gelen talebe göre her türlü ürünü yapabilme kabiliyetine sahip olduklarını, Ar-Ge çalışmaları ile de piyasada fark yaratacak modeller geliştirdiklerini söyledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli