Devlet Bahçeli: ''Allah tektir, ordusu da Türk'tür''

MHP Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli, "Allah tektir, ordusu da Türk'tür" dedi.

Devlet Bahçeli:

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Grup Toplantısı'nda konuştu.

MHP lideri Bahçeli, İsveç'in başkenti Stockholm'de Irak asıllı Salwan Momika isimli bir kişinin Stockholm Camii önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakmasına tepki gösterdi.

Bahçeli, ''Kurban Bayramı'nın birinci günü İsveç'te Kur'an yakılması, inancımıza hakaret ve insanlık değerlerine hıyanettir.'' diye konuştu.

Bahçeli, ''Kur'an yakmak düşünce özgürlüğü ile ifade edilemez. Kur'an yakan kendini yakmıştır. Allah tektir, ordusu da Türk'tür" dedi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''İsveç'te cami önünde Kur'an-ı Kerim yakılması inancımıza hakarettir. İsveç'in NATO'ya katılım müzakerelerinin yapıldığı bir dönemde vuku bulan alçak eylem her yönüyle kuşku vericidir. Kurban Bayramı'nın birinci günü İsveç'te Kur'an yakılması, inancımıza hakaret ve insanlık değerlerine hıyanettir.

''KUR'AN YAKMAK İFADE VE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜYLE DEĞERLENDİRİLEMEZ''

Kur'an okumak ilahi nasip ve nimet; yakmak ise soysuzluktur. Kur'an yakmak ifade ve düşünce özgürlüğüyle değerlendirilemez. Şunu ikazla hatırlatırım ki Kur'an'ı Kerim bir kağıt parçası değildir. Tüm dünya ateşe verilse bile yüce kitabımızın tutuşması asla mümkün değildir. Kur'an yakan kendini yakmıştır. Kur'an yakan cehennemin dibini boylamıştır. Allah tektir, ordusu da Türk'tür.

''HER PARTİ TÜRKİYE PARTİSİ OLMAK MECBURİYETİNDEDİR''

Her parti Türkiye partisi olmak mecburiyetindedir. Suç ve suçluyu övmek siyasetin değil doğrudan doğruya hukukun konusudur. Devletin egemenliğini savunmayan terör örgütlerinin kullanımına girmekten gocunmayan siyasi partilere demokraside yer olmamalıdır. Bir televizyon kanalında bebek katilini övmek bununla da yetinmeyip hak gaspına uğradığını iddia etmek suçtur.  


Anahtar Kelimeler: Devlet Bahçeli: ''Allah tektir ordusu '''

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı