Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize´de halka hitap etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Ticaret Odasınca Kültürpark´ta düzenlenen ödu?l to?reni öncesinde halka hitap ederek Paralel Yapı içinde bulunanlara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize´de halka hitap etti

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Paralel Yapı içerisinde bulunanlara "hala aldanıyor musunuz?" diye sorarak, "Ben Paralel yapılanmanın içindekilere sesleniyorum Hala aldanıyor musunuz? Bu CHP ile olanlarla sizler nasıl beraber oluyorsunuz. Bunlara bir tanım getirdim. Tabanı ibadet ortası ticaret tavanı ihanet. Taban hakkında birşey diyemem ama ortası ticaret onlar himmeti sadakayı her şeyi götürdüler. Tavan ise ihanet. İnşallah taban bunu farkeder.

Şuan parlametoda dokunulmazlıkla ilgili bir oylama yapılıyor. Benim milletim suçlu olan parlamenterleri bu parlamentoda görmek istemiyor. Terör destekçilerini bu parlamantoda istemiyor.

Şuanki tabloya göre referanduma gerek yok ama referanduma gidilirse de ben biliyorum ki halkım gereken cevabı da verecektir. Ramazan yaklaşıyıor. Ramazan´ın barışa ve kardeşliğe vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum."dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın konuşmasından satır başları;

Sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün Rize Sanayi ve Ticaret Odası´nın bir ödül töreni vesilesiyle buradayız. Bu törene gelmişken anında bir oluşum görmüşken selamlamadan geçmek olmaz dı o yüzden bu selamlamayı da yapalım istedik. Unutmayın sizin heyecanınız bizim heyecanımızdır. Sizin onurlu duruşunuz bizim onurlu duruşumuzdur.Biz bu yollarda sizinle beraber yürüdük. İnşallah beraber yürümeye devam edeceğiz.

"BENİM SİZDEN RİCAM..."

Sizin dualarınız inanıyorum ki Rabbimin izniyle çok farklı tecelli edecektir. Ülkemiz için milletimiz için hayrolan ne ise o olsun. Biz Allah´ın huzurunda rükuda eğilmekten başka eğilmeyi tanımıyoruz. Biz beşer planında kimsenin karşısında eğilmedik. Bundan sonra da kimsenin karşısında eğilmeyiz. Benim sizden ricam hep bir olacağız diri olacağız kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Biz burada böyle bir topalantı yapacağımızı duyurmadık ama sizler burada topalndınız. Sizler bir ümmet bilinci içerisinde yürüyeceksiniz. Biz de yürüyoruz hep beraber yürüyeceğiz. İşte 29 Mayıs geliyor. İstanbul´da bu yıl muhteşem bir kutlama yapacağız.

ŞEHİT AİLELERİ KADAR ÜZÜLÜYORUZ AMA BEDELİNİ DE ÖDETİYORUZ

Şehitlik makamı sıradan bir makam değil. Bu topluluk şehadeta susamış ve şehadete koşan bir topluluktur. Ben inanıyorum ki bizim mehmetçiğimiz İsmini sevgili Peygamber´imizden alıyor. Mehmetçik şuanda gereğini yapıyor mu? Yapıyor. Şehit aileleri nasıl üzülüyorsa biz de öyle üzülüyoruz ama bedelini de ödetiyoruz. Onlar bizim Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz onlar üst aklın temsilcileridir. Kimse bu ülkede ameliyat yapamaz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı