?CUMHUR İTTİFAKI´NA SIMSIKI SARILACAĞIZ´

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, ?Cumhur İttifakı´na sımsıkı sarılacağız? dedi.

?CUMHUR İTTİFAKI´NA SIMSIKI SARILACAĞIZ´

 

 

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi´nde düzenlene programda, 24 Haziran seçimlerine ilişkin konuşan Genel Başkan Kılavuz, Bilecik´te ülkü ocaklarının 24 Haziran seçimlerinde üzerine düşeni yapacağını inandığını söyledi.

Kılavuz, ?Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin öngörüleri ile ortaya koymuş olduğu tavırlarla bir Cumhur İttifakı tesis edilmiştir. Hem partimizin milletvekillerine canla başla destek vereceğiz hem de Cumhur İttifakı´na sımsıkı sarılarak destek vereceğiz. Gözümüz arkada değil, hepinize inanıyoruz ve güveniyoruz? ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, konuşmasında şunları dile getirdi:

?Ülkü Ocakları olarak rahmetli başbuğumuzun ve şehitlerimizin emanetini en iyi şekilde taşıyarak mücadelemizi kararlı bir şekilde devam ettirmekteyiz. Rahmetli başbuğumuzun ve dava büyüklerimizin ülkü ocaklarını kurma amacı; Türk gençliğini Türklük gurur ve şuuruyla, İslam ahlak ve faziletiyle yetiştirip, geleceğe sağlıklı ve sağlam bir şekilde ulaştırmaktır.

?ÜLKÜ OCAKLARI, TÜRK GENÇLİĞİNİN ŞAŞMAZ ADRESİDİR´

Ülkü Ocakları, bir ilim irfan yuvasıdır. Ülkü Ocakları, alimler tekkesi kadar kutsal, peygamber ocağı kadar mübarek ve asker ocağı kadar disiplinli mekanlardır. Ülkü ocakları, Ahmet Yesevi hazretlerinin günümüzdeki dergahlarıdır. Ülkü ocakları, Türk gençliğinin şaşmaz adresidir. Dolayısıyla bizlerde gençliğimizi çağımızın her türlü kötü alışkanlıklarından, yanlış işlerinden uzak tutmaya çalışırken beraberinde her yönüyle donanımlı hale getirmeye çalışmaktayız. Şüphesiz; genç ülküdaşlarımızın asli amacı eğitim hayatını yüksek başarıyla tamamlamaktır. Çünkü ülkücü başarılı olandır, ülkücünün hayatında başarısızlığa asla yer yoktur. Bizim kesinlikle kaybedeceğimiz bir tane ülküdaşımız yoktur.

?ÇOK BEDELLER ÖDEMİŞ BİR HAREKETİZ´

Ülkü Ocakları bugünlere kolay gelmemiştir. Biz çok bedeller ödemiş bir hareketiz. Binlerce şehidimiz var, biz bir şehitler hareketiyiz. Biz Allah´ın huzurunun dışında asla boynumuzu eğmedik. Biz asla geri adım atmayız, zorluklar bizi daha fazla güçlendirir.

?GENÇLİĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ´

Türkiye kuşatılmış durumdadır. Ne kadar terör örgütü var ise ne kadar Türk ve Türkiye düşmanı var ise hem içerden hem de dışardan saldırmaktadırlar. Biz bunları biliyoruz, Türk gençliği kendisini her yönüyle yetiştirip bunların üstesinden gelecektir. Kurulan oyunlara düşmememiz gerekiyor, soğuk kanlı ve sağduyulu olmamız gerekiyor. Gençliğimize sahip çıkacağız. Gençlik bizim dinamik gücümüzdür, ülkü ocakları olarak genç kardeşlerimizi bağrımıza basıyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun, vatan haini olmasın, millet düşmanı olmasın her kardeşimizin başımızın üstünde yeri vardır. Bizim ortak paydamız vatandır, millettir, devlettir. Bu özel değerlerimize saygısı olan her kardeşimizi sırtımızda taşırız.

?CUMHUR İTTİFAKI´NA SIMSIKI SARILACAĞIZ´

24 Haziran 2018 tarihinde ülkemizde milletvekili seçimiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Dolayısıyla liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin öngörüleri ile ortaya koymuş olduğu tavırlarla bir Cumhur İttifakı tesis edilmiştir. Hem partimizin milletvekillerine canla başla destek vereceğiz hem de Cumhur İttifakı´na sımsıkı sarılarak destek vereceğiz. Gözümüz arkada değil, hepinize inanıyoruz ve güveniyoruz.?

Kaynak: bilecikhaber


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı