CUMHUR İTTİFAKI HORASAN´DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Ak Parti Erzurum Horasan İlçe başkanlığı binası açılış törenine katılım yüksekti.

CUMHUR İTTİFAKI HORASAN´DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

 

 

Cumhur İttifakı´nın AK Parti Horasan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) düzenlenen törenle açıldı. Miting havasında gerçekleşen AK Parti Horasan SKM´nin açılışında büyük coşku yaşandı.

Horasan´da gerçekleştirilen SKM açılışı adeta miting havasına dönüştü. Horasan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Aydın´a gösterilen yoğun ilgi arasında gerçekleştirilen açılışa Ak Parti Erzurum milletvekilleri Selami Altınok, İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Erzurum İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Ak Parti Horasan İlçe Başkanı Recep Karataş, MHP Horasan İlçe Başkanı Köksal Çerçi Cumhur ittifakı Horasan belediye Meclis üyesi adayları İlçe yönetim kurulu ve binlerce vatandaş katıldı.

Halkın büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Horasan Belediye Başkanı ve Belediye başkan adayı Abdulkadir Aydın, "Gönül birliği ruhu ile kurulan Cumhur İttifakı´nın bizlere sağladığı birlik beraberlik ve bitmez tükenmez enerjisiyle Horasan Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını coşkuyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Horasan için büyük hedeflerimiz ve hayallerimiz vardı. Allah´a hamdolsun hepsini gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte Horasan´ı yükseliş dönemine geçireceğiz inşallah. Sizlere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız" dedi.
Horasan´da Cumhur İttifakı´nın güçlü ve planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Başkan Aydın ?Bu seçim sadece belediye seçimi değil. Devletini, milletini düşünen herkesin, kirli oyunları bozacağı bir seçimdir. Cumhur İttifakı olarak bu seçimde Horasan´da rekor kırıp hep birlikte ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Aydın sözlerine şöyle son verdi. "Biz saltanata inanmadık, saltanat sürmedik. Halkımızın içinde olduk. Kaybettik sizi hiç ötekileştirmedik, siyasetleştirmedik. Biz ne dedik; herkesi kucaklayacağız, her düşünceyi, her inancı, insanları seveceğiz. Horasan´ımızı seveceğiz. İnsanları ötekileştirmeyeceğiz. Kimsenin dininden dolayı, siyasi düşüncesinden dolayı ne olursa olsun Horasanlı olduğundan dolayı ortak payda da buluşacağız. Horasanlı olduğumuzu ifade edeceğiz.  Ötekileştirmek biz Müslümanlara yakışmaz. Bir Müslüman´ın görevi insanları ötekileştirmek değil, insanları kucaklaşmaktır. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, hepimiz kardeşiz, hepimiz Horasanlıyız."dedi.

Erzurum caddesi üzerinde yapılan açılış törenini adeta miting alanına çeviren Horasanlı vatandaşlar Cumhur İttifakına ve Belediye Başkanları Abdulkadir Aydın´a olan güvenlerini ve sevgilerini sloganlar eşliğinde dile getirdiler. 

/resimler/2019-3/8/0947302194248.jpg

 

/resimler/2019-3/8/0947453913293.jpg

/resimler/2019-3/8/0947585632460.jpg


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false