Cuma Gecesine Yani Bugüne Dikkat Edelim!

FETÖ´cü terörist Albay Amerika´dan gönderdiği Whatsapp mesajı ile Cuma gecesi saldırırız diyerek tehdit etti.

Cuma Gecesine Yani Bugüne Dikkat Edelim!

 

 

Samsun´da Haber isimli internet sitesindeki haber şöyle:

Hayatımda ilk defa gelen bir haberi yayınlamak ya da yayınlamamak adına çok düşündüm. Haberi yayına alırsam halk içerisinde infial ve paniğe yol açar mıyım? Yayınlamazsam bu haberde ki olay gerçekleşirse (Allah bizleri korusun) bir çok vatansever haberi yayınlamadığım için bilgisi olmadan zarar göreceğini düşünüyorum. Bu mesaj kasıtlı olarak hazırlanmış bir provakayonda olabilir. Her durumda hazırlıklı olalım.

Allah yar ve yardımcımız olsun. 

AMERİKA´NIN TELEFON KODU İLE

Sosyal medyada dolaşan bir Whatsapp yazışması elimize ulaştı. Sizlerde biliyorsunuz ki bu FETÖ´cü hainler darbe girişimini yine Whatsapp yazışması üzerinden planladılar. Elimize gelen yazışmada +1 (351) 999 46 87 numaralı telefondan ?Yurtta Sulh Konseyi isimli Whatsapp grubunda paylaşılmış. Mesajı yazan vatan haininin Amerika´ya ait telefon numarasından paylaştığı görülüyor. Bu grupta Kayserili Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de var. Sanıyorum Özhaseki´yi de gruba ekleyerek mesajlarının devlet kanalına acil ulaşmasını sağlamak için eklediklerini düşünüyoruz.

 

CUMA GECESİ SALDIRIRIZ

Devletin FETÖ´cü vatan hainlerine karşı başlattığı operasyonda bir çok terörist yakalanarak tutuklanmıştı. Tutuklanan vatan haini askerlerin derhal serbest bırakılmasını isteyen hain, aksi takdirde 22 Temmuz 2016 Cuma günü saat 03:50´de bunu size ödeteceğiz diyerek tehdit etti. Mesajı yazan vatan haininin Albay rütbesi olduğu görülürken tutuklanan vatan hainleri için suçsuz yere tutsak olduklarını derhal tutsakları serbest bırakılmasını emrediyorum dedi. 

MEYDANLARI TERKETMEYİN

Bu paylaşılan mesajın gerçek mi yoksa milyonlarca insanın demokrasi nöbeti için meydanlarda olmasının işlerini zorlaştırdığı için halkı meydanlardan evlerine göndermek için korkutma adına yapılan bir mesaj mı olduğunu bilemiyoruz. Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın dediği gibi meydanları asla terk etmiyoruz. Meydanlar boşalırsa bu hainler her an başka bir darbe girişiminde bulunabilirler. 

Allah bizleri korusun.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

Allah vatanını savunan vatanseverlere güç versin, hainlere helak etsin.

Amin.

 

İŞTE O VATAN HAİNİ ALBAY´IN ATTIĞI MESAJ

http://www.samsundahaber.com/haber/cuma-gecesine-dikkat-edelim-392792.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı