CHP ERZURUM İL BAŞKANI SERHAT CAN EŞ, ADAYLARIMIZIN KARŞISINDA ADAY BULAMIYORLAR

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Hiç bir vatandaşımız bu seçimlerde alternatifimiz yok diyemeyecek.

CHP ERZURUM İL BAŞKANI SERHAT CAN EŞ, ADAYLARIMIZIN KARŞISINDA ADAY BULAMIYORLAR

 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, İktidar Partisi önceki seçimlerde ceketimizi koysak kazanırız dedikleri İlçelerde bu seçimde Adaylarımızın karşısında Aday bulamıyor dedi.

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, İktidar partisinin hiç bir seçimde Erzurum'un ilçelerinde Aday gösterme noktasında bu kadar zorlanmadığının altını çizerek, yaklaşık iki aydan beri İktidar partisi Merkez ve tüm ilçelerde anket üstüne anket yapıyor. Özellikle Çat İlçesinde ismini günler önce açıkladığımız Arif Hikmet Kılıç, Oltu’da Nasuh Bektaş ve Tortum’da Hüsamettin Karadağlı'nın seçim bölgelerinde her gün ayrı bir anket firmasına anket yaptıran iktidar partisi üç ilçede de yapılan tüm anketlerde bizim adaylarımızın önde çıktığını görünce bir türlü aday belirleyemiyor dedi.

Önümüzdeki günlerde Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 20 İlçemizde de ismini açıklayacağımız Belediye Başkan Adaylarımızla 31 Mart gecesine kadar sahada olacağız diye konuşan CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “Hiç bir şey Eskisi Gibi olmayacak, Ceketimi koysam kazanır devri sona erdi. Tüm İlçelerde iddialıyız. Hiç bir vatandaşımız bu seçimlerde alternatifimiz yok diyemeyecek. Alternatif Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkan Adayları olacaktır. Biz sıradan bir siyasi parti değiliz. Bizim hamurumuzda İnönü de, Sakarya’da, Dumlupınar’da vatan uğruna can vermiş kahramanların inancı, vatan aşkı ve millet sevgisi var. Geçmişte kurucumuz ve kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları hangi şevkle, hangi inançla çalıştıysa, aynı şevkle çalışmak zorundayız. Bu bizim Ata’mıza, geçmişimize ve bize umut olarak bakan halkımıza borcumuzdur. 

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Demokratik yöntemlerle belirlediğimiz başkan adaylarımız görev ve sorumluluklarının bilinciyle sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. Bütün kurum kuruluşların, STK'ların yanı sıra mahalle toplantıları yapıyor, yurttaşları dinliyorlar. Erzurum'un sorunları çok fazla. Devlet yatırımlarından hak ettiği hizmetleri alamayan ilimizin ve ilçelerimizin halkı yerel yönetimlerden çok daha fazla ve adil hizmet bekliyor. CHP olarak belediyeleri kazanıp, sosyal demokrat, halkçı anlayışla yöneterek hizmet üretip, halkımızın beklentilerine cevap vereceğiz. İlimizi ve ilçelerimizi ekonomik, sosyal, kültürel yönden geliştirip, kalkındıracağız" diye konuştu. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı