CAVİT KILIÇ'A İSTANBUL'DA YOĞUN İLGİ

Erzurumlu Hayırsever İşadamımız Cavit Kılıç'a İstanbul'da düzenlenen Erzurum Tanıtım Günlerinde Yoğun İlgi Vardı...

CAVİT KILIÇ

 

Kısa adı ERKON olan Erzurum Konfederasyonu tarafından, 06-09 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da Maltepe sahilinde düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında Gurbette yaşayan birçok işadamımız, siyasetçimiz ve bürokratımız bir araya geldi.

Yoğun yaşanan hayat şartları arasında iş yoğunluğu dolayısıyla uzun süredir bir araya gelemeyen Erzurumlu hemşerilerimiz bu vesileyle Maltepe Etkinlik alanında bir araya gelerek hasret giderdiler.

Etkinlik kapsamında yoğun iş temposunu erteleyerek alana gelen Erzurumlu hayırsever işadamımız Cavit Kılıç'da alanda yoğun ilgi görenler arasındaydı.

Hatırlayacak olursak, Cavit Kılıç geçtiğimiz günlerde uzun bir süre Erzurum'da kalmış, Tüm İlçelerimizi köy ve mahallelerine kadar dolaşarak ihtiyaç sahibi aileleri belirleyip onlara gıda, giyim ve Kırtasiye yardımlarını ulaştımıştı. Tüm İlçelerimizi karış karış gezen Hayırsever işadamımız Cavit Kılıç, Etkinlik alanında da gerek vatandaşlar gerekse şehrimizin bürokrat ve Belediye Başkanları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Gezdiği standlarda yoğun ilgi gören Erzurumlu hayırsever işadamımız Cavit Kılıç, Erzurum'a olan sevdasını, Erzurum'un en ucra noktasında yaşayan bir hemşerimin kapısını çaldığımda gözlerindeki ışıltıyla kendimi buluyorum diyerek özetledi. Yaptığı hayır işlerini Sosyal sorumluluk olarak değerlendiren Cavit Kılıç, Uzun yıllardır İstanbul'da yaşıyorum. Ama gönlüm Erzurum'dan bir gün olsun ayrılmadı. Bugün bu Etkinlik alanında buram buram Erzurum kokusu alıyorum. Şehrimizin tanıtımına çokça katkı sağlayan bu tür etkinliklerde de mutlaka bulunup hemşehrilerimle buluşmaktan çok keyif alıyorum. Şehrimizin siyasetçileri, bürokratları, işadamları, gazetecileri ve daha sayamadığım binlerce Erzurumlu ile bu alanda olmaktan çok mutluyum.Ayrıca Şehrimizin yönetim noktasında önemli rol üstlenen Belediye Başkanlarımızın da bu alanda hemşerilerimizle birlikte olması çok mutlu edici birşey diye konuştu.

Ayrıca uzun süre Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ile sohbet eden İşadamımız Cavit Kılıç, gerek kendisinin gerekse Kılıç ailesinin Erzurumspor için üzerlerine düşen ne görev verilirse seve seve hiç çekinmeden şehirlerinin takımı Erzurumspor FK'nün ve Başkan Ahmet Dal'ın yanlarında olacaklarını söyledi. 


Anahtar Kelimeler: CAVİT KILIÇ' İSTANBUL' YOĞUN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı