CAVİT KILIÇ BİR HAFTADIR ERZURUM'U KARARGAH YAPTI

CHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLAN CAVİT KILIÇ, 28 MAYIS'TA YAPILACAK OLAN SEÇİMLER İÇİN KILIÇDAROĞLUNA DESTEK İSTİYOR

CAVİT KILIÇ BİR HAFTADIR ERZURUM

 

28 Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur seçimleri için Erzurum'a gelen CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Hayırsever işadamımız Cavit Kılıç, Listelerde yer bulamayınca partisine ve Genel Başkanına küsenlerden olmadığını gösterdi.

Geçtiğimiz hafta itibariyle İstanbul'daki işlerini bırakarak doğup büyüdüğü baba ocağı Erzurum'a gelerek Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek isteyen Cavit Kılıç, özellikle Güney ilçelerimiz Tekman, Karayazı, Karaçoban ve Hınıs başta olmak üzere Kendi ilçesi Çat'da dur durak bilmeden çalışıyor.

Mahalle ve köyleri karış karış dolaşan Cavit Kılıç, gittiği her mahalle ve köy de sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyor. Esnaf ziyaretleri ve mahalle sohbetlerine katılan Kılıç gittiği her yerde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istiyor.

28 Mayıs’a kadar Kılıç ailesi olarak her gün sahada olacaklarını belirten Cavit Kılıç, Haksızlıklara karşı adaletin, baskılara karşı özgürlüğün kazanması için mücadele edeceğiz. Ülkemizi ekonomik anlamda uçuruma sürükleyenlerin bir 5 yıl daha o koltuklarda oturmaması için çalışıyoruz. 28 Mayıs’ta halk kazanacak, halkın iradesi kazanacak; 28 Mayıs’ta balkon konuşmasını inşallah Kemal Kılıçdaroğlu yapacak dedi.

Bizler ülkemize, halkımıza sevdalıyız. Halkımıza, partimize hizmet yolunda yorulmak, yılmak olmaz diye konuşan Cavit Kılıç, 14 Mayıs seçimleri öncesi Erzurum Milletvekilliği için Aday Adayı oldum. Listelerde yer bulamadım diye ne partime ne de Genel Başkanıma küstüm. İlk günkü aşkla bugün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. Tur seçimlerinde kazanması için canla başla çalışıyoruz. İnşallah 28 Mayıs seçimlerini Kemal Kılıçdaroğlu’nun zaferi ile sonuçlandıracağız. Bu ülkeye güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirmekte kararlıyız. Birlikte kazanacağız, birleşe birleşe kazanacağız. Mayıslar bizimdir. Ülkemizde baharın güzelliğini, baharın coşkusunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.  

Umudumuz yüksek. Büyük Türk Milleti 28 Mayıs’ta önemli bir karar verecek. Geleceği için, çocukları için, daha fazla üretmek için, daha nitelikli bir eğitim için, daha ulaşılabilir bir sağlık hizmeti için, daha refah bir Türkiye için, güvenliği için karar verecek diye konuşan Cavit Kılıç, ve biliyoruz ki o karar gençlerin demokrat dedesi, halkın umudu Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacak” diye konuştu.

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı