CAVİT KILIÇ, AMCASI ARİF HİKMET KILIÇ'A DESTEK İÇİN SAHAYA İNİYOR

Çat İlçemizin tanınmış Hayırsever İş İnsanlarından Cavit Kılıç "Daha Yaşanabilir Bir Çat İçin En İyisini Dün Olduğu Gibi Yine Arif Hikmet Kılıç Yapacaktır"

CAVİT KILIÇ, AMCASI ARİF HİKMET KILIÇ

 

Erzurum'un ve Çat İlçemizin tanınmış Hayırsever İş İnsanlarından Cavit Kılıç 31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nden Çat Belediye Başkan Adayı olan Amcası Arif Hikmet Kılıç'a destek için sahaya ineceğini duyurdu.

Erzurum'un özellikle Çat İlçesinde yılın belirli aylarında Sılayı Rahim yaparak tüm mahallelerde ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek yaptığı yardımlarla ata dede mirası olan yardımlaşma kültürünü yaşatmak için büyük çaba gösteren Erzurumlu İş İnsanı Cavit Kılıç, Çat İlçesinde yaşayan vatandaşların daha yaşanılabilir bir Çat hayalini gerçekleştirmek, Modern ve Marka bir İlçe İnşa etmek için Belediye Başkan Adayı olan Amcası Arif Hikmet Kılıç'ın tüm Kılıç ailesi olarak yanında olduklarını ve önümüzdeki günlerde tüm aile bireyleriyle birlikte saha çalışmalarına katılacaklarını duyurdu.

Eğitim, sağlık, çevre, trafik, ulaşım, çarpık yapılaşma, barınma, kira, emlak talanı, yandaşlık, tartışmalı ihaleler, israf ve kaynakların heba edilmesi, haksızlık, adaletsizlik, ayrımcılık ve şehir kimliğinden uzaklaştırılan Çat İlçesinin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra özlemini duyduğu müreffeh ve daha yaşanılabilir bir İlçe olması için Cumhuriyet Halk Partisi Çat Belediye Başkan Adayı Arif Hikmet Kılıç ile birlikte el ele, omuz omuza, cadde cadde, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak Çat ilçesinde yaşayan vatandaşlardan destek isteyeceklerini söyleyen Cavit Kılıç, Bunun için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve uzman arkadaşlarımızla tüm projeleri hazırladıklarını ifade etti. “Çat'ın Daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha refah bir İlçe olması için takım ruhuyla çalışacağız ve büyük hedefimize ulaşacağız. Çünkü biz inanıyoruz ki, Çat  için en iyisini dün olduğu gibi yine Amcam Arif Hikmet Kılıç yapacaktır. En güzel günlerimiz hep birlikte inşa edeceğimiz günlerdir. Hep birlikte, daha yaşanabilir bir Çat için artık yola çıkma zamanıdır” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı